EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta kažu kolege koji duže prate ovu dionicu – EIG ili PROFICIO?

definitivno EIG…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Šta kažu kolege koji duže prate ovu dionicu – EIG ili PROFICIO?

Kretanje cijene u zadnjih godinu dana je približno jednako. Proficio je jučer ostvario rast od 8,52%, ne znam zašto ne bi i EIG uskoro. Mnogo je popularniji i transparentniji.

Evo i k/p na zatvaranju. Proficija ionako nema za kupit više[smiley11]
A EIG-a kolko hoćeš i to jeftino. Moj prijedlog također – EIG.

2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.625 3,55 Skrb. račun – 1075

A što ćemo s ovima??
Ja casha nemam, a fondovi su u klečećem startu za HT.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://www.poslovni.hr/55280.aspx

Još jedna naznaka rasta industrije u narednim godinama.

sve mi se manje svidja u ovoj dionici..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Evo i k/p na zatvaranju. Proficija ionako nema za kupit više[smiley11] A EIG-a kolko hoćeš i to jeftino. Moj prijedlog također – EIG.

djaba mi navijamo za Eig … nece to nista ubrzati kolega … doce vrijeme i za Eig

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

sve mi se manje svidja u ovoj dionici..

Ovih dana ćeš lako moći prodat po 130, nemaš brige.

Otpočeo je proces liparenja. Znaci, mogla bi oko podneva krenuti i trgovina [smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Otpočeo je proces liparenja. Znaci, mogla bi oko podneva krenuti i trgovina [smiley2]

Evo počelo je i prije, brzo ćemo mi i preko 140 kak mi se čini. Šteta, sad još nema casha za nadokup

S

Evo počelo je i prije, brzo ćemo mi i preko 140 kak mi se čini. Šteta, sad još nema casha za nadokup

A ovi sto su liparili po 124,xx umjesto da kupe sto se nudilo ispod 130 ce sad lipariti i na 140,xx [smiley1]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

New Report

Close