ok HRCO, ja ću se istresti do 120,ti se istresi do 110,i svi lijepo nadokupljujemo 0d 105-110 !
ako treba , digni još jedan margin……[smiley2]
..inače…ovako malo () mi je falilo danas da Vam popravim raspoloženje i očistim do 135,ali rekao sam sam sebi : NEĆEŠ, kad neće ni oni kupovati,da dignu cijenu,nećeš ni ti.
pa Vi samo komentirate,imate ulaze oko 150,a ne dokuplujete na 130???? Koji VAM je …??
Ipak ćemo to ostaviti vrijednom tebi
Ulazim na 99 kn.
Topalov, znao si s Inom, pa vjerujem da znaš i s Eig-om. Gdje si ti, to ide gore.
Baš i nije, nagovorio sam starog da kupi Podravku po 575, al ajde mogu se pravit da to nisam ja kupio, uh uh. Još sam sa minusom prodavao Tehniku i Đuro Đaković, no dobro, opravdano, nadokupio sam Atlansku po 2600. Osobno, čekam tjedan nakon ht-a da nadokupim EIG. Trenutno mi portfelj čine INA, ATPL, JDPL, VIRO i to nema smisla sad prodavat. Dobro, imam još SLRS (i PODR od starog), al to isto neću sad prodavat iz sentimentalnih razloga. No tamo negdje za 2 tjedna, mislim da će mi INA, ATPL, JDPL i VIRO već pristojno narasti, i onda će biti pravo vrijeme da nešto od toga prodam i nadokupim EIG, ako ostane na ovim smiješnim razinama. Samo se bojim da će prije otići gore, i da ću zakasnit. Nije baš lako biti pametan u ovo vrijeme. Teška, ali slatka vremena [smiley2]
laki t.: ” Stvarno si spretan kada si prodao Inu na 3390. Zavidna vještina. Svaka čast. ” Više bi to nazvao srećom . [smiley2]
Prodao sam INU po 3390 i SLRS po 1690 (ušao sam po 1020), samo zato jer mi je to bilo jedino u portfelju pa mi je već bilo dosadno, nisam imao šta trgovat. Stvarno je bila samo sreća, ništa drugo.
Ulazim na 99 kn.
Ulaz na kliniku se ne naplaćuje. Tamo će biti o državnom trošku..
jel mi možeš reći nešto više o eig ja sam kupio nešto dionica kakva im je budučnost
pa o EIG imaš 421 stranica, pa kad to obradiš biče več nešto više.[smiley1]
Kupio bih i ja, ali čekam još malo jer mi nije jasno kojeg vraga se netko ovako nemilo istovara… kao svojevremeno ‘Samoborka’ iz HDEL [smiley8]
Onda je krajnje vrijeme da se uđe, ili odustane od toga, jer ako je tako onda to neće dugo trajati.
Kupio bih i ja, ali čekam još malo jer mi nije jasno kojeg vraga se netko ovako nemilo istovara… kao svojevremeno ‘Samoborka’ iz HDEL [smiley8]
Na ono ispod 500 misliš?
I dan danas me boli što nisam uletio tada u HDEL.
Ne bih htio ponoviti pogrešku.
Joka, ionako je danas in trgovati dionicama, šta će ti informacije o njima?
Kao ona reklama za Maliziu, nisi pravi muškarac…
EIG D.D./REDOVNA DIONCA EIG-R-A
25.9.
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.625 3,55 Skrb. račun [color=blue]- 1075[/color]
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.002 0,78 Skrb. račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.767 0,38 Osnovni račun
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,33
Kad Lombardni nastupaju [smiley1]
4. +462