I zaboravih, maknulo se ono strašilo od 1916 kom na 132 kn. Sad možemo krenuti gore.
To je jutros spušteno na 123,5 pa je pokupovano
Ako je istina kako kažeš, nisi ti ni na magarcu.
Ne mogu tu ništa napraviti mali dioničari, osim neke turbo vijesti ili pre-dobrog GFI.
Bili su i nekakvi fondovi in prije nekih 6-7 mjeseci, ali su i oni izašli.
Ostali samo (recimo dobri) fundamenti.
I zaboravih, maknulo se ono strašilo od 1916 kom na 132 kn. Sad možemo krenuti gore.
Te dionice su pokupovane, samo na nižim razinama. I nije nitko iz top 10, jer je borut skinuo 2 komada sa tog naloga pred 2 tjedna, pa nije bilo promjena u top 10 (jedino ako majstor nije kupio na brzinu 2 komada da se ne primjeti).
topalov5: ” Mogu i objasnit. Trenutno su jako potegnule dionice poput Ine, Dalekovoda, Atlanske plovidbe, Ingre itd. To je zato jer trenutno samo fondovi imaju para. Nakon 5.10. počet će rasti i ostale dionice. Čak i one nepopularne, što EIG u biti više i nije ” Ne znam baš da li će mali ulagači nakon što prodaju dionice T-HT te novce ulagat u dionice (treba vraćat kredite….).Bojim se da bez nekog fonda ovdje neće bit nekog brzog rasta.(volio bih da nisam u pravu….).
Evo kao primjer, ja prvi put ušao u dionice sa 2 paketa INE, prodao ih po 3390, i sa lovom od jednog ušao u EIG. Od toliko novih ulagača u ht-u, sigurno će bar par njih vidjet EIG kao dobru priliku, zašto ne. A i stari ulagači koji su prodavali dionice da bi kupili ht, i oni će se vratit, pogotovo ako se EIG bude držao na ovako niskim razinama. Zato mislim da nema brige.
Stvarno si spretan kada si prodao Inu na 3390.
Zavidna vještina.
Svaka čast.
Više bi to nazvao srećom . [smiley2]
topalov sad moras i eig po 339 prodati[smiley2]
ja prodo inu po 3200 pa mogu i eig po 320.. nije greda
da se bar moze isto reci i za tebe tenkista [smiley2]..
za sebe necu ni govorit..
ok HRCO, ja ću se istresti do 120,ti se istresi do 110,i svi lijepo nadokupljujemo 0d 105-110 !
ako treba , digni još jedan margin……[smiley2]
..inače…ovako malo () mi je falilo danas da Vam popravim raspoloženje i očistim do 135,ali rekao sam sam sebi : NEĆEŠ, kad neće ni oni kupovati,da dignu cijenu,nećeš ni ti.
pa Vi samo komentirate,imate ulaze oko 150,a ne dokuplujete na 130???? Koji VAM je …??
Tenkista zaboravio koliko je pljuvao INU , Žitnjak itd.
ok HRCO, ja ću se istresti do 120,ti se istresi do 110,i svi lijepo nadokupljujemo 0d 105-110 !
ako treba , digni još jedan margin……[smiley2]
..inače…ovako malo () mi je falilo danas da Vam popravim raspoloženje i očistim do 135,ali rekao sam sam sebi : NEĆEŠ, kad neće ni oni kupovati,da dignu cijenu,nećeš ni ti.
pa Vi samo komentirate,imate ulaze oko 150,a ne dokuplujete na 130???? Koji VAM je …??
ajd dobro srednja 144.. ne mijenja puno na stvari..