Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
pa pozlatile se i tebi rijeci onda..[smiley1]
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
Mogu i objasnit. Trenutno su jako potegnule dionice poput Ine, Dalekovoda, Atlanske plovidbe, Ingre itd. To je zato jer trenutno samo fondovi imaju para. Nakon 5.10. počet će rasti i ostale dionice. Čak i one nepopularne, što EIG u biti više i nije
Baš tako,pozlatile ti se riječi jer ovo natezanje već predugo traje (bar za mene koji sam ušao na 140 kn)…[smiley14]
Mogu i objasnit. Trenutno su jako potegnule dionice poput Ine, Dalekovoda, Atlanske plovidbe, Ingre itd. To je zato jer trenutno samo fondovi imaju para. Nakon 5.10. počet će rasti i ostale dionice. Čak i one nepopularne, što EIG u biti više i nije
Ne znam baš da li će mali ulagači nakon što prodaju dionice T-HT te novce ulagat u dionice (treba vraćat kredite….).Bojim se da bez nekog fonda ovdje neće bit nekog brzog rasta.(volio bih da nisam u pravu….).
pa di si uso na 140? ja na 150..
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
ja sam, naime malo (300 kom), također ušao po 150, pa sam nedugo realizirao margin i malo se popravio (po 120 – 300kom) i jedino mi je žao što nemam trenutno više love pa da po ovim cijenama kupi još bar 400kom. I zato bi volio da još malo potraju ove razine ili još bolje niže..[smiley1]
hrco,
super24: ” pa di si uso na 140? ja na 150.. ” ja sam, naime malo (300 kom), također ušao po 150, pa sam nedugo realizirao margin i malo se popravio (po 120 – 300kom) i jedino mi je žao što nemam trenutno više love pa da po ovim cijenama kupi još bar 400kom. I zato bi volio da još malo potraju ove razine ili još bolje niže..[smiley1]
Pa čini mi se da bi ti se želja mogla ostvarit….
Mene poklopilo po 160 nakon prve blokade. Nakon toga je prva kupnja bila na 199 kn i mislio sam da sam na konju. A izgleda da sam na magarcu.[smiley3]
Ali porast će to na 200 ako ne prije, onda do kraja godine.
hrco: ” super24: ” pa di si uso na 140? ja na 150.. ” ja sam, naime malo (300 kom), također ušao po 150, pa sam nedugo realizirao margin i malo se popravio (po 120 – 300kom) i jedino mi je žao što nemam trenutno više love pa da po ovim cijenama kupi još bar 400kom. I zato bi volio da još malo potraju ove razine ili još bolje niže..[smiley1] ” Pa čini mi se da bi ti se želja mogla ostvarit….
Ako ti nije frka, pričekaj.. Ako je, žao mi je što nam se želje ne poklapaju[smiley10]
Iskreno, vjerujem da će kroz pola godine cijena doći na cca. duplo od sadašnje, koliko god to zvučalo u ovom trenutku nevjerojatno!!!