EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za par dana će sve biti jasnije. Da li izlazi ili samo treba malo casha, te da li ulazi neki novi igrač. Ali čak i u slučaju da izlazi van, mislim da se nećemo kiseliti, jer nisu ni oni blesavi da prodaju po 100 kn. Ako izlaze, znači da netko drugi ulazi, što može biti itekako pozitivno.

Svakako , pa kad bi mi mali tu kolicinu pokupovali ,a i samo bi napravili pizd….. , sa svojim kalkulacijama .

najvrednije stvari u životu su besplatne

Netko se lijepo istovario. 1070 komada je otislo, a jos 846 ceka na prodaji. Pozitivna stvar u toj prici je da zbroj transakcija i ovog sto jos ceka iznosi 1916. Dakle, iako se to jos ne vidi, nema vise onog naloga na 132!

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Ode svih 1916 komada. Sad bi se konačno mogli malo gore!

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

ajde rijeci ti se pozlatile..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

teško ako ovaj RBA skrbnički nastavi sa iskrcavanjem…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ako bi se moglo malo gore, zasto bi onda ovaj sa 1916 komada cekao malo dole[smiley1]

a i rijec “gore” ima dva znacenja[smiley2]

no, kao sto kaze super24, rijeci ti se pozlatile jer mi je vec zlo od cekanja na ovoj dionici, da sam barem jos i te novce utukao u KOEI ili IGH

“Please, God, Just One More Bubble.”

NickLeeson: ” Ode svih 1916 komada. Sad bi se konačno mogli malo gore! ” teško ako ovaj RBA skrbnički nastavi sa iskrcavanjem…

Uzmi u obzir da je ovih 1916 komada izgleda pokupio isti kupac, vjerojatno isti onaj koji kupuje od RBA. Dakle, moguće je da će on nastaviti sa ukrcavanjem…

Danas je izgleda na burzi umjetnik biti u crvenom, ali mi se nedamo.[smiley2][smiley2][smiley2]

Danas je izgleda na burzi umjetnik biti u crvenom, ali mi se nedamo.[smiley2][smiley2][smiley2]

Pricekajte da se slije lova od novopecenih HT dionicarima. Valjda ce tada zazelenit.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

kako je krenulo mogao bi poba skrbnicki na 2.mjesto u top 10[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ej majstore,vidim da si ti dosta u ovoj dionici pa me zanima da li po tvojem mišljenju ima šanse da uskoro izađemo iz ovog s…a?(da dođemo na 150 kroz koji mjesec)?

a valda cemo na 150 kroz koji mjesec.. ak ne, bude se POBA skrbnicki jos podebljao..(to je ako si mene pitao)

New Report

Close