Ja sam malo priglup. Zašto se gospon Vlado skrio?
(naravno, uz podebljanje broja dionica)
Tko kaze da je to samo gospodin Vlado?
Ja sam malo priglup. Zašto se gospon Vlado skrio? (naravno, uz podebljanje broja dionica)
Gospon je valjda čitao preporuke na forumu da se dionice EIG založe u Podravskoj banci i na njih digne lombardni kredit [smiley2]
bio bi red da se javi na forum i lijepo zahvali [smiley2]
Ja mislim da niti jedan dan nije prošlo 3744 dionice, dakle nije to on sve kupio. Podravska banka je njegov udjel i udio još nekoga stavila u istu košaru. Svejedno, sad bolje izgleda. A nitko ne komentira Borutov nadokup?
**be mi se.
Ja sam svoje rekao.
Kada EIG odradi ono što od njega očekujem, Alfa 159 će biti u garaži.
Imam godinu-dvije strpljenja.
Pa da vidimo.
ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.?
ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.?
I šta hoćeš time reći?
Prolistaj malo temu prije nego se odlučiš nešto komentirati.
U pravu si. Ništa to ne valja.
tinto: ” ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.? ” U pravu si. Ništa to ne valja.
Ne valja, naravno da ne valja. Gubitak nikad nije dobar. Ali samo da vas podsjetim, sad nije niti 2005., a nije niti 2006. godina. Mi smo u 2007., a uskoro dolazi 2008.
Evo nas opet na 120. moram priznati da pomalo gubim živce.
Počet ću vjerovati u teoriju zavjere, jer ovo je nevjerojatno, čim se malo mrdne i počne oporavljati, neko se izdampa i tako već mjesecima.
Molim sve daytrader-e i tresere da više iziđu iz dionice.
Što je bilo s čuvenim PBZ-om. Da li je ovaj na 10-om mjestu naš iskrcavač. Sorry, nisam u zadnje vrijeme u toku, jer sam čuvao živce od korekcije.