EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam malo priglup. Zašto se gospon Vlado skrio?
(naravno, uz podebljanje broja dionica)

Tko kaze da je to samo gospodin Vlado?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja sam malo priglup. Zašto se gospon Vlado skrio? (naravno, uz podebljanje broja dionica)

Gospon je valjda čitao preporuke na forumu da se dionice EIG založe u Podravskoj banci i na njih digne lombardni kredit [smiley2]

bio bi red da se javi na forum i lijepo zahvali [smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja mislim da niti jedan dan nije prošlo 3744 dionice, dakle nije to on sve kupio. Podravska banka je njegov udjel i udio još nekoga stavila u istu košaru. Svejedno, sad bolje izgleda. A nitko ne komentira Borutov nadokup?

**be mi se.
Ja sam svoje rekao.
Kada EIG odradi ono što od njega očekujem, Alfa 159 će biti u garaži.
Imam godinu-dvije strpljenja.
Pa da vidimo.

Koliko imaju zaposlenih?
Zahvaljujem n aodgovoru![smiley2]

ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.?

ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.?

I šta hoćeš time reći?

Prolistaj malo temu prije nego se odlučiš nešto komentirati.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

U pravu si. Ništa to ne valja.

tinto: ” ne znam točno koja je djelatnost EIG-a , ali sam provjerio i vidio da imaju samo jednog djelatnika stalno zaposlenog i nekakve honorarce , a u 2006-oj su imali gubitak 7.000.000 kuna ,a u 2005-oj 3.000.000 kuna.? ” U pravu si. Ništa to ne valja.

Ne valja, naravno da ne valja. Gubitak nikad nije dobar. Ali samo da vas podsjetim, sad nije niti 2005., a nije niti 2006. godina. Mi smo u 2007., a uskoro dolazi 2008.

Evo nas opet na 120. moram priznati da pomalo gubim živce.
Počet ću vjerovati u teoriju zavjere, jer ovo je nevjerojatno, čim se malo mrdne i počne oporavljati, neko se izdampa i tako već mjesecima.
Molim sve daytrader-e i tresere da više iziđu iz dionice.

Što je bilo s čuvenim PBZ-om. Da li je ovaj na 10-om mjestu naš iskrcavač. Sorry, nisam u zadnje vrijeme u toku, jer sam čuvao živce od korekcije.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close