EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto kolega misliš da bi to naš borut morao znati??? [smiley11][smiley8]

Ne bi morao, ali bi mogao i to zato jer ima najvise motiva saznati od prisutnih na forumu. Cisto kolicinski gledano
[smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

http://www.poslovni.hr/54764.aspx

Žalosno je to…, čim nešto pozitivno iziđe cijena se štopa…, zamislite da (bez obzira na različitu branšu posla) nešto slično… objavi INGR-a ili ne daj bože LKPC – pa tu bi bilo lomova, blokadi, pa tarapane do besvijesti…, a ovdje figa veličine konja… i to sa čeličnim uzdama…

Kome to ide u korist…, ne znam… jer se iznova izgleda pojavljuju novi kupci koji ne žele brzi rast ove očito podcijenjene dionice…., a imaju instrumente za štopanje…, kao da do sada nije bilo dovoljno vremena i dionica za solidne ulaske…????

evogaopet:

Zašto kolega misliš da bi to naš borut morao znati??? [smiley11][smiley8]

Jer ima najvise motiva saznati od prisutnih na forumu. Cisto kolicinski gledano
[smiley2]

Pa odgovor na to pitanje je jednostavan: odna kada tržište odluči realno valorizirati ovu dionicu… A mislim da to se to teško može saznati od nekoga . Mislim da bi se to , s obzirom na nove vijesti vezane uz EIG, moglo dogoditi do kraja godine. Ali to je samo moje skromno mišljenje.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

http://www.poslovni.hr/54764.aspx Žalosno je to…, čim nešto pozitivno iziđe cijena se štopa…,

Tocno. Kao sto je i kolega topalov primjetio, nitko normalan tko zeli prodati vecu kolicinu nece bubnuti odjednom blok od 1900 komada nego u 4-5 navrata po parsto komada. Namjerno destimuliraju kupnju dok se netko dobro ne natovari…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Ostalo mi nešto sitno od Varteksa, pa ako ima dobra duša da mi proda tih 25 komada…[smiley2]

Evo moje predviđanje:
Cijena će krenuti gore kad ponovo u jednom kvartalu bude preko 5 mil. kn dobiti. To će biti dokaz da je EIG prava firma. Mnoge smo lijepe vijesti slušali o EIG-u ove godine, ali ekipa jednostavno nema povjerenja. Ljude još uvijek muči što EIG ima samo jednog zaposlenog, što ima samo financijske prihode… Sve će to biti nevažno kad ostvarimo lijepu dobit. Da li će to biti ovo tromjesječje, ne znam, ali biti će uskoro. Ionako je poslovanje bilo dobro, a nakon novog posla u Nizozemskoj ne bi smjelo biti dileme.

I samo još jedno predviđanje.
Ovo je vrijeme fondova. Ali oni u biti baš i ne kupuju EIG. EIG više kupuju mali investitori. A ti mali trenutno nemaju para. Dakle, rast EIGa očekujem vrlo brzo nakon 5.10.

Ma strpljivosti malo malo …
Pogledajte malo ovu malu analizicu:

Naziv Najniža u godini Najviša ikad CIJENA SADA Razlika SADA DO MAXA
eig-r-a 108,00 165,00 125 Kuna 52,78% 32,00%

Ovo, zajedno sa novim vijestima daje samo jednu mogućnost -> GORE … Up Up Up

A tema “Zelene dionice” nije ništa drugo na Hrvatskom tržištu nego EIG …

(Nemojmo budućnost prodavati jeftino)

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

I samo još jedno predviđanje.
Ovo je vrijeme fondova. Ali oni u biti baš i ne kupuju EIG. EIG više kupuju mali investitori. A ti mali trenutno nemaju para. Dakle, rast EIGa očekujem vrlo brzo nakon 5.10.

Kolega, neće EIG daleko dogurati samo sa nama malima. Neće bit dovoljno snage u kupovini malih da odgovore tehničare da prodaju nakon par postotaka…
Međutim sve mi se čini da će ova dionica nalikovat na LKRI, mislim po davljenju u startu a kasnije debelom rastu…
Treba samo jednom, jedna extremna dobit u FI i to je to…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Komentari?

21.9.2007.
EIG D.D./REDOVNA DIONCA EIG-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 56.200 3,66 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. PODRAVSKA BANKA D.D. 11.852 0,77 Skrb. račun [color=blue]+3744[/color]
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.767 0,38 Osnovni račun [color=blue]+150[/color]
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,42

20.09.2007.
EIG D.D./REDOVNA DIONCA EIG-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 56.200 3,66 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. LOGOŽAR VLADIMIR 8.108 0,53 Osnovni račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.617 0,37 Osnovni račun
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,16

Ja sam malo priglup. Zašto se gospon Vlado skrio?
(naravno, uz podebljanje broja dionica)

nakon izvjesca za 3q ce mnogo toga biti jasnije..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close