EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kad već kupuješ 1 dionicu, mogao si eksperiment probati na 150-160 kuna.[smiley2]

Mislio sam je odmah i prodati da vidim kako i to šljaka, al sam odlučio ostavit je i ne prodavati. Nek to bude “moja prva dionica”, pratit ću je pa da vidim dokle će dogurati.

Moja ti je preporuka da kupiš još jednu, pa da se ova prva ima s kime družiti [smiley1]

Mislio sam je odmah i prodati da vidim kako i to šljaka, al sam odlučio ostavit je i ne prodavati. Nek to bude “moja prva dionica”, pratit ću je pa da vidim dokle će dogurati.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, teško bi zaradio na jednoj dionici EIG-a. 270 kuna bi cijena morala bit. Neću tolko riskirat

moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, teško bi zaradio na jednoj dionici EIG-a. 270 kuna bi cijena morala bit. Neću tolko riskirat

Gdje si uspio naći tako povoljne brokere?

Gori vatra, sad u nama

Moji brokeri (CL) mi naplatili 0,75 kn za transakciju tako da se mogu igrati. Kupio bih još jednu al nemam više para na računu.[smiley6]

…o sirotinjo i bogu si teška!!!

Al tko zna, možda i ja jednog dana “porastem”!

moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju,

o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1]

topalov5: ” moji naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, ” o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1]

Rast d.o.o. nisu loši inače, lijepo je internet sučelje i sve brzo rješavaju.

evogaopet: ” topalov5: ” moji naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, ” o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1] ” Rast d.o.o. nisu loši inače, lijepo je internet sučelje i sve brzo rješavaju.

o brzini kod Rast-a bi mogli raspravljati…obično trebaju 10-20 min da sprovedu nalog…a kod CL je sve ok, brzina, provizija 0,6%, bez min provizije……
ps: kolega ezulic nas, ja mislim , malo zahebava[smiley1]

trčanje je zakon :)

Moji brokeri (CL) mi naplatili 0,75 kn za transakciju tako da se mogu igrati. Kupio bih još jednu al nemam više para na računu.[smiley6]

…o sirotinjo i bogu si teška!!!

Al tko zna, možda i ja jednog dana “porastem”!

Ne beri brigu kolega. Valjda ćeš uspjeti skupiti za još jednu dionicu prije nego krene streloviti rast. Šteta bi bilo ne poduplati poziciju prije toga … [smiley1]

ps: kolega ezulic nas, ja mislim , malo zahebava[smiley1]

Nekako sam i ja stekao taj dojam. Nego, Borute kad cemo konacno ozbiljnije krenuti gore ? Daj reci pa da se ljudi na vrijeme pripreme [smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Zašto kolega misliš da bi to naš borut morao znati??? [smiley11][smiley8]

New Report

Close