Mislio sam je odmah i prodati da vidim kako i to šljaka, al sam odlučio ostavit je i ne prodavati. Nek to bude “moja prva dionica”, pratit ću je pa da vidim dokle će dogurati.
Moja ti je preporuka da kupiš još jednu, pa da se ova prva ima s kime družiti [smiley1]
Mislio sam je odmah i prodati da vidim kako i to šljaka, al sam odlučio ostavit je i ne prodavati. Nek to bude “moja prva dionica”, pratit ću je pa da vidim dokle će dogurati.
moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, teško bi zaradio na jednoj dionici EIG-a. 270 kuna bi cijena morala bit. Neću tolko riskirat
moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, teško bi zaradio na jednoj dionici EIG-a. 270 kuna bi cijena morala bit. Neću tolko riskirat
Gdje si uspio naći tako povoljne brokere?
Moji brokeri (CL) mi naplatili 0,75 kn za transakciju tako da se mogu igrati. Kupio bih još jednu al nemam više para na računu.[smiley6]
…o sirotinjo i bogu si teška!!!
Al tko zna, možda i ja jednog dana “porastem”!
moji brokeri naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju,
o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1]
topalov5: ” moji naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, ” o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1]
Rast d.o.o. nisu loši inače, lijepo je internet sučelje i sve brzo rješavaju.
evogaopet: ” topalov5: ” moji naplaćuju 140 kn minimalno za transakciju, ” o pa fino te sišu…. ja bi svoje jatjerao da u tu cijenu uključe i ručak [smiley1] ” Rast d.o.o. nisu loši inače, lijepo je internet sučelje i sve brzo rješavaju.
o brzini kod Rast-a bi mogli raspravljati…obično trebaju 10-20 min da sprovedu nalog…a kod CL je sve ok, brzina, provizija 0,6%, bez min provizije……
ps: kolega ezulic nas, ja mislim , malo zahebava[smiley1]
Moji brokeri (CL) mi naplatili 0,75 kn za transakciju tako da se mogu igrati. Kupio bih još jednu al nemam više para na računu.[smiley6]
…o sirotinjo i bogu si teška!!!
Al tko zna, možda i ja jednog dana “porastem”!
Ne beri brigu kolega. Valjda ćeš uspjeti skupiti za još jednu dionicu prije nego krene streloviti rast. Šteta bi bilo ne poduplati poziciju prije toga … [smiley1]
ps: kolega ezulic nas, ja mislim , malo zahebava[smiley1]
Nekako sam i ja stekao taj dojam. Nego, Borute kad cemo konacno ozbiljnije krenuti gore ? Daj reci pa da se ljudi na vrijeme pripreme [smiley2]