EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo nam opet naseg prijatelja koji stavlja na bid 1 kom po 124,25. A da ne zaostaje, njegov pajdaš (ili opet on sam) cijelih 10 km na 125 [smiley2]

Nastavi li se ova glupost u ovoj mjeri ogadit ce mi ovu lijepu dionicu…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Evo nam opet naseg prijatelja koji stavlja na bid 1 kom po 124,25. A da ne zaostaje, njegov pajdaš (ili opet on sam) cijelih 10 km na 125 [smiley2] Nastavi li se ova glupost u ovoj mjeri ogadit ce mi ovu lijepudionicu

Ma meni je nemože više ništa ogadit otkad je EIG ušao u biznis u Nizozemskoj. Očito je tržište za ovakve projekte ogromno te će biti sve više financijskih prihoda (koji toliko smetaju ekipici). E, sad, cijena je čak počela padati, sve je to zbog onog odbijanca na 132 kn. Al i to će se riješiti. Ludilo zvano ht nije još niti počelo.

decki bit ce jos ovakvih velikih naloga kad odemo vislje.. mozda koji bude i moj[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

decki bit ce jos ovakvih velikih naloga kad odemo vislje.. mozda koji bude i moj[smiley1]

Samo ti prodaj majstore, meni je EIG kroz sve ovo vrijeme nekako postao miljenik i ne mislim ga prodavat. Poslije ht-a definitivno idem u nadokup ako ne poraste. Nabit ću se sa 1000 komada na kupnju pa me možeš poklopit ako želiš.

ne smijes se sentimentalno vezati topalov..

ajde razumijem boruta, on to zbog gosdpodje direktor, al ti i ja moramo sacuvati hladnu glavu i lovu u dzepu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ne smijes se sentimentalno vezati topalov.. ajde razumijem boruta, on to zbog gosdpodje direktor, al ti i ja moramo sacuvati hladnu glavu i lovu u dzepu..

Ja sam se uz svaku dionicu na kojoj sam zaradio sentimentalno vezao. U Solarisu ljetujem svake godine par puta – 70%. Na Ininim bengama sam često vikendom u jutarnjim pustolovinama – 90%. Mogu malo i pušit na EIG-u. Ipak sam u Mađarskoj prvi put vidio vjetrenjače. Da samo znaš kak su bijele i velike, usred polja na kojima cvate zelena mirta…. [smiley1]

E sad kako da se ja sentimentalno vežem uz Belišće? Da kupim kakvu ambalažu? Uz Vupik sam se vezao bez problema uz graševinu, a glede Elke kontam da u vrtu pičnem jednu portabl-vjetrenjačicu, onak iz estetskih razloga.
[smiley2]

By the way, Logožar je još dokupio. (13.09. je imao 7.641). Mogla bi TSCH skinut onaj nalog od 1918 komada, pa da idemo dalje up. Imaju oni više para od mene, a ja bi mogao lijepo zadat završni udarac.

EIG D.D./REDOVNA DIONCA EIG-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 56.200 3,66 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. LOGOŽAR VLADIMIR 8.108 0,53 Osnovni račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.617 0,37 Osnovni račun
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,16

I sad netko lupa po asku prvo sa 6, a potom s citavih 4 dionice. Valjda u nadi da ce ljudi nastaviti po asku poneseni silnim prometom [smiley2]

e taj koji je lupio po asku me je zaj….. zbog provizije me cementirao…[smiley1] ( nama frke imam još slobodnog )

a ja jam opet malo lupio dole,jejeje…ja sam spustio s jednom dionicom na 124,xx…to su one koje sam kupio po 119, e, i što reći..toliko prestrašenih , baš me zanimalo koliko su odlučni oni koji kupuju po 130…

jednostavno, dionica za zabavu[smiley2] nemojte mi zamijeriti…želim dokupiti još,po 115,pa,ajmo se udružiti ( znam da je zabranjeno….),povucimo se s kupnje i uživajmo za 2 mjeseca !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Crumarix, koga ti to navlačiš nasrtajima sa 5 dionica po asku? Al dobro, ako si ti sam spustio cijenu sa 130 kn na 124, onda ti svaka čast, sad smo bar izabrani za gubitnika dana. Nije to uopće loše

Netko je napravio krasan potez stavivsi jednu (1!) dionicu na kupnju na 125. Valjda da ga nadbidavaju oni bez mosticha ili što!?

Sorry na tome. Ruki sam u dionicama pa sam eksperimentalno obavio kupnju jedne dionice tek toliko da vidim kako to sve funkcionira. Pošto nemam mosticha lupih cijenu od 125. Sorry još jednom ak sam unio nekakve pomutnje![smiley2]

NickLeeson:

Netko je napravio krasan potez stavivsi jednu (1!) dionicu na kupnju na 125. Valjda da ga nadbidavaju oni bez mosticha ili što!?

Sorry na tome. Ruki sam u dionicama pa sam eksperimentalno obavio kupnju jedne dionice tek toliko da vidim kako to sve funkcionira. Pošto nemam mosticha lupih cijenu od 125. Sorry još jednom ak sam unio nekakve pomutnje![smiley2]

Ma nije to nikakva pomutnja , više je zabrinjavajuć faktor to što se kolege zabrinjavaju oko toga zašto netko kupuje ili prodaje jednu dionicu… [smiley1] .

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close