i ugusili ju odmah..
i ugusili ju odmah..
guse za dokup braco …
eh toliko kolega a ja nis ne mogu procitat..
I sad netko lupa po asku prvo sa 6, a potom s citavih 4 dionice. Valjda u nadi da ce ljudi nastaviti po asku poneseni silnim prometom [smiley2]
isto tako lupaju i po bidu sa par dionica.. jel bi trebali po bidu poneseni silnim prometom..
decki se igraju kad im je brokerska naknada manja neg nasa..
Logožar dokupljuje, TSCH dokupljuje, to bi morao biti dobar znak da će uskoro krenut EIG gore. Ali bit će problem skinut onaj veliki nalog s prodaje. Baš me zanima dal to baca neko iz prvih 10.
Netko je napravio krasan potez stavivsi jednu (1!) dionicu na kupnju na 125. Valjda da ga nadbidavaju oni bez mosticha ili što!?
Dnevna kretanja cijene ove dionice su u ovom razdoblju stvarno nebitna. Neznam zašto se svi toliko opterećujete istima. Svi sa trunkom strpljenja če dočekati nagradu ovdje. Ostali neka prodaju koliko im srce želi. Dosta ih je to već i učinilo, zato cijena i jest tu gdje je danas. Nakon HT-a , a u svjetlu novih vijesti i planova EIG-a takvih bi dobrovoljaca trebalo biti sve manje, a samim time cijena bi trebala ići na fer razine.
sto prevelika pohlepa cini i najjacim spekulantima..
bubaspara, jel imate vi kakvo misljenje o ovoj dionici.. ili kolega apoksi?
Logožar dokupljuje, TSCH dokupljuje, to bi morao biti dobar znak da će uskoro krenut EIG gore. Ali bit će problem skinut onaj veliki nalog s prodaje. Baš me zanima dal to baca neko iz prvih 10.
Dokupio sam i ja. Jucer i danas. I nije bilo bas lako jer se neki (brokeri?) sa brzim prstima kontinuirano zahebavaju kupujuci najnize naloge. Usput navlace prodaju jos nize.
Razmisljah da ih opsujem ali cu ih samo pozdraviti … [smiley1]
neki (brokeri?) sa brzim prstima kontinuirano zahebavaju kupujuci najnize naloge. Usput navlace prodaju jos nize. Razmisljah da ih opsujem ali cu ih samo pozdraviti … [smiley1]
Stvarno jadno! Da te gluposti barem imaju nekog smisla no to nitko normalan vise ne puši.
Btw, i sam sam to danas iskusio pa neka prime i moje najsrdacnije pozdrave!