pa kolko sam ja vidio netko je rijesio odredjenu kolicinu na 130.. a sto se tice prodaje na 132.. pa kupili su po 120 pa nisu u gubitku bas..
bas me zanima da stavim ja 1500 po 135 sta bi se desilo..
vjerujem da bi prodao bez problema..
tko se maknuo, nije se nitko maknuo..
Maknuo se onaj od 1150 komada. A ovaj majstor sa 1916 kom. je tu već duže vrijeme. Ne možeš tako držat nalog na prodaji par tjedana. Situacija danas na EIG-u nije ni slična onoj pred par tjedana. Em je raslo cijelo tržište, em su došle odlične vijesti za EIG. Možda se makne, al se nadam da neće i da ćemo ga jednostavno progutat. Nije to tolko puno para – 250.000 kn.
Sve ispod onih famoznih 150 je isplativo i jedino mi je žao što nemam love da to u potpunosti iskoristim.Što se tiće ovog majstora sa 1916 kom., ne bi se čudio da je to onaj isti koji je plašio raju i prije par mjeseci. Onda mu je uspjelo, abaš me zanima da li će mu i ovaj put.
http://www.poslovni.hr/54466.aspx – zanimljivi dio – “EIG je u prvom polugodištu ostvario neto dobit od 8,22 milijuna kuna, dok je u isto vrijeme prošle godine poslovao s gubitkom od 7,52 milijuna kuna. Ukupni prihodi EIG-a u prvom polugodištu iznosili su 23,68 milijuna kuna, što je za 150,11 posto više od 9,47 milijuna kuna, koliko su iznosili u istom prošlogodišnjem razdoblju. Prihodi se u najvećoj mjeri odnose na financijske prihode, i to prihode od kamata i vrijednosnog usklađivanja financijske imovine, a društva grupe nisu ostvarila prihode od prodaje.”
Možda sam nešto propustio, ali čini mi se da dionica nije za tradere.
Ovaj put će valjda do 160,00 kn.
zanimljivi dio – “EIG je u prvom polugodištu ostvario neto od 8,22 milijuna kuna, dok je u isto vrijeme prošle godine poslovao s gubitkom od 7,52 milijuna kuna. Ukupni prihodi EIG-a u prvom polugodištu iznosili su 23,68 milijuna kuna, što je za 150,11 posto više od 9,47 milijuna kuna, koliko su iznosili u istom prošlogodišnjem razdoblju. Prihodi se u najvećoj mjeri odnose na financijske prihode, i to prihode od kamata i vrijednosnog usklađivanja Možda sam nešto propustio, ali čini mi se da dionica nije za tradere
Šta ste svi napali te financijske prihode. Eig je prijavljen kao društvo za SAVJETOVANJE U VEZI S POSLOVANJEM I UPRAVLJANJEM i ne ostvaruje prihode iz osnovne djelatnosti jer se u principu i ne bavi savjetovanjem. Financijske prihode čine uglavnom dobiti društava u kojima ima većinsko vlasništvo. I tu ponajprije ovisi o društvu EIG Kft. iz Mađarske, koji je u 100% vlasništvu. Ako gledate RDG par godina unatrag, vidjet ćete da su financijski prihodi EIG-a stabilni i u kontinuiranom rastu. Dakle, dobit EIG Kft. raste. Ne znam u čemu je tu problem.
EIG se poceo kretati prema gore cini se.. pocetak uopce nije los.. 50 000 odma po asku za dobro jutro..