EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo ću vam reći jednu riječ…uzimao sam po 128 i po onih famoznih 150 i mislim da sam dobro napravio, ali ovi što kupuju po ovim cijenama, mislim da ako budu pametni, da bi mogli izvući jack-pot.

pajo_patak: ” EIG bi danas mogao gore usprkos IPO HT-a http://www.poslovni.hr/54466.aspx ” Pajo dragi, ta vijest je od jučer, zato je i porasla cijena, već smo to i raspravljali na prethodnim stranicama. Mogao bi pročitati malo. Osim toga, ja mislim da će danas i CROBEX ići gore, HT je odradio svoje u ponedjeljak. Sve skupa, vjerojatno će tvoje predviđanje o porastu cijene EIG-a biti točno. I ja sam vrlo vrlo optimističan

Ma sa HT tek pocinje show …
fren mi ima tri mjenjacnice …. sada prije 20min vise nije imao niti kune …. a kaze da ima rezervacija za lovu i za sutra i prekosutra , pa cak i za ponedijeljak iduci ….
Ludnica

A da bih crobex trebao gore , trebao bih
samo ja jos nisam dokupio sve sto sam mislio … cak sam uspio propustiti dokup eig za par lipa na 117[smiley3]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

pise u poslovnom da ce godisnji prihod od tih elektrana biti 25 milja ojra.. znaci ca. 200 miliona kuna.. hmhm, a to je samo pocetak..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Hmmmm…, još nisam stao u red za T-HT, a novac je slobodan…., hmmmmm…
Dilema…, dilema….
Što napraviti…??? Pitanje je sad… s obzirom da je navala na T-HT uzela maha….hmmmmm
[smiley8]

Hmmmm…, još nisam stao u red za T-HT, a novac je slobodan…., hmmmmm…
Dilema…, dilema….
Što napraviti…??? Pitanje je sad… s obzirom da je navala na T-HT uzela maha….hmmmmm
[smiley8]

Je i ja se slazem, jos kad se pocnu rezat paketi pa kad se ostane bez 50% dobiti.
Gdi nam bude kraj[smiley2]
jedinstvena i neponovljiva….

Ukoliko se na T-HT-u utrži bar 30% (uz pretpostavku kupnje cijelog paketića) to bi značilo da je EIG do 165 kn poslastica iliti dakle ne gubiš ništa…, no ako EIG do tada ode preko te cifre onda je definitivno EIG sada bolja kupovina…
Pitanje je samo trenutka kad se što više isplati, a ne da li se isplati, hmmmm…

najpraviji trenutak je vec prosao.. onih 117 je bila poslastica samo takva..

ja sam lupio malo jos po asku po 124 da snizim ulaz.. ako padne lako mi jos podebljamo.. ako ode gore a boze moj..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ne moš vjerovati, ali izgleda je počeo povratak u dionice…, sve se više zeleni, a sve manje crveni, izgleda su svi riješili financiranje T-HT-a…., sada profitiraju oni koji su ostavili “keša” u pričuvi za kupnju svekolikih dionica po iznimnom diskontu…

Dakle recept je poznat za extra profit…
Prije nekog velikog IPO-a, a slijede nam još nekoliko…, mjesec dana prije preći u poziciju cash i pratiti situaciju…
Osluškivati i pratiti te odlučiti s kolikim iznosom ući u IPO…, a prije samog kraja upisa (no ovdje je to već izgleda počelo) baciti mrežu i pokupiti dionice iz džepova trtaroša koji su i omogućili ovo diskontno kupovanje na burzi…

E sappy moj pa oni koji nisu glupi su sami skužili to, a oni koji jesu glupi radi ovog tvog posta više neće biti glupi. Od koga ćeš onda kupovati ?
Kad ćete shvatiti da neke stvari treba zadržati za sebe inače se razvodne [smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

E sapy sapy…………………neke stvari čovjek mora zadržati samo za sebe jer se do njh dođe nakon godina muke, a drugi to sve dobi servirano od tebe na pladnju…………kaj reći !!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

najpraviji trenutak je vec prosao.. onih 117 je bila poslastica samo takva.. ja sam lupio malo jos po asku po 124 da snizim ulaz.. ako padne lako mi jos podebljamo.. ako ode gore a boze moj..

…tek sam sada vidio da mi je jučer upalo još na 118…..[smiley2]

trčanje je zakon :)

Evo opet onog strašila na 132 kn. Jednom smo se već od njega odbili

New Report

Close