tko je uopce ovaj lucijan s obavijesti? meni to sve nesto smrdi.. raste cijena a jos korekcija..[smiley1]
Ma nema to više nikakve veze jer pisanje ne utječe na cijenu, sad prodaju samo teški očajnici da skupe par kuna za HT, a oni će prodati ovako i onako, pisao ja ili ne. Ovo pišem za nas koji smo unutra i ostajemo i dalje. [smiley2]
pa ja ostajem sigurno.. da i ocu prodavat po bidu probio bi ovaj takozvani ‘support’..
Ja sam ušao prije jedno 3 mjeseca na relativno visokom iznosu (147) ali nema šanse da izlazim prije barem 200 kunića. Pa makar sjedio unutra još godinu dana.
netko novi/stari ce se poslikati sljedeci tjedan u prvih 10
tko je uopce ovaj lucijan s obavijesti? meni to sve nesto smrdi.. raste cijena a jos korekcija..[smiley1]
kolega super24.. ..tko sam ja to je potpuno irelevantno……..imate link za provjeru tocnosti informacije pa izvolite provjeriti….
pozdrav
EIG bi danas mogao gore usprkos IPO HT-a
super24:
”
”
kolega super24.. ..tko sam ja to je potpuno irelevantno……..imate link za provjeru tocnosti informacije pa izvolite provjeriti….
pozdrav
pa kako nije bitno…
[smiley2]
EIG bi danas mogao gore usprkos IPO HT-a http://www.poslovni.hr/54466.aspx
Pajo dragi, ta vijest je od jučer, zato je i porasla cijena, već smo to i raspravljali na prethodnim stranicama. Mogao bi pročitati malo. Osim toga, ja mislim da će danas i CROBEX ići gore, HT je odradio svoje u ponedjeljak.
Sve skupa, vjerojatno će tvoje predviđanje o porastu cijene EIG-a biti točno. I ja sam vrlo vrlo optimističan
i jos ce se netko novi poslikati vjerojatno u prvih 10 taman u ponedjeljak utorak da nam da dodatni impuls..