EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a zasto svi pricate o nekim obranama cijena. pa svima njima je u interesu da kupe cim jeftinije. a sisaju ovce koje su naivne i stalno cekaju da netko pocne braniti, pa onda vise da nitko ne brani i pocnu lupat EIG na 120 kn. smijesno, ali istinitno. ili kak se to kaže, žalosno, ali istinito. jedino je Slovenac ustrajao. i svako malo nesto dokupljuje.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Evo stanja da imamo

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 56.200 3,66 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. LOGOŽAR VLADIMIR 7.641 0,50 Osnovni račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.617 0,37 Osnovni račun
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,13

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Joj daj ajde dosta kukanja, pa pola dionica je porokalo 30-40% u odnosu na ATH, pa i ova. U 10-om mjesecu se vraćamo na staro i bok…. a što se tiče onih koji prodaju po ovim smiješnim cijenama – napisao sam već, u Podravskoj banci dijele lombardni kredit na dionice (na EIG 70% protuvrijednosti), pa stvarno ne vidim razlog za prodaju u ovom trenutku osim bespotrebne panike.

No, glede Eiga, ja nemam dovoljno sredstava da ga branim na nekom nivou, ali financijaši iz Eiga, nakon dobrog izvješća su me razočarali ovom prepuštanju dionice milosti i nemilosti tržišta i HT-a. Razočaranje selim i na Proficio: Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun Ak ni njemu nije stalo do dionice EIG-a, pa, kom treba bit …

Fuj.
Postajem nervozan. Iskreno.

a zasto svi pricate o nekim obranama cijena. pa svima njima je u interesu da kupe cim jeftinije. a sisaju ovce koje su naivne i stalno cekaju da netko pocne braniti, pa onda vise da nitko ne brani i pocnu lupat EIG na 120 kn. smijesno, ali istinitno. ili kak se to kaže, žalosno, ali istinito. jedino je Slovenac ustrajao. i svako malo nesto dokupljuje.

I ja sam mislio da sam u veljači ove godine kupio jeeeeftino na 127 kn, da sam znao da ima morona koji će sada prodavati…., jedino mi je žao što nisam EIG obrnuo na onoj tarapani po 150 kn, no nitko se nije nadao da će nakon toga ići nadolje, pa vođen tim ni ja nisam prodavao, hebi ga…
Ništa, sada samo možemo vrtiti palčeve i čekati 27.09. jer do tada uopće nemam nade da će išta na EIG-u (i na 99% prisutnih dionica na tržištu) promijeniti na bolje…

…pozdrav ekološki osvještenoj ekipi…, a sada i financijski….[smiley2]

Izgleda su ovom situacijom jedino zadovoljni dioničari VUPIK-a…, stabilna dionica ko stijena…

Evo stanja da imamo

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 56.200 3,66 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. LOGOŽAR VLADIMIR 7.641 0,50 Osnovni račun
5. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
6. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 6.487 0,42 Osnovni račun
7. ROJC BORUT 5.617 0,37 Osnovni račun
8. HPB D.D. 5.471 0,36 Skrb. račun
9. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 4.534 0,30 Skrb. račun
Ukupno: 82,13

Svi osim Boruta isprodavali, pa pokupovali jeftinije.. svaka cast..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ovo nikak ne izgleda obečavajuće. Pitanje koliko bude proteklo vremena da se ona ponovo oporavi i vrati tam gdje joj je i mjesto!
Očekujem neku utješnu riječ no i vi isto gledate sa čuđenjem i ne možete vjerovati.

[smiley2]

Ovo nikak ne izgleda obečavajuće. Pitanje koliko bude proteklo vremena da se ona ponovo oporavi i vrati tam gdje joj je i mjesto! Očekujem neku utješnu riječ no i vi isto gledate sa čuđenjem i ne možete vjerovati. [smiley2]

vecina se cudi i gleda, netko nesto malo i kupi, a najvise cemo se svi cuditi kada cijena ode na 200kn, znajuci da smo mogli kupovati po 115…
pa ova cijena vec fakat presmjesna, ne bi bilo zgorega da netko nabaci par fundamentalnih pokazatelja pri ovoj cijeni od 116,00kn

“Please, God, Just One More Bubble.”

To je sve zato jer ste pokrenuli temu o alternativnim izvorima energije. Bolje ni ne spominjat dionice iz portfelja u ova tužna vremena

Ozbiljan rezistance na 117 kuna kod EIGa (s obzirom na prosječan promet). 1400 komada… Baš me zanima dal će i to biti progutano, brijem da neće.

pravi potop na eig-u. dobra dionica, loši ljudi unutra. e moji kladioničari, nikad ništa od vas. bogataši nikad nećete postati vi koji prodajete da bi ušli u t-ht. pa što ne uzmete kredite?

pravi potop na eig-u. dobra dionica, loši ljudi unutra. e moji kladioničari, nikad ništa od vas. bogataši nikad nećete postati vi koji prodajete da bi ušli u t-ht. pa što ne uzmete kredite?

Možda shortaju

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close