Ja sam danas založio EIG i KORF i dobio 70% vrijednosti u kešu. Zato trk u Pobu dok još nije ispunjena kvota za EIG, ko zadnji magarac! [smiley1]
U top 10 EIG-a sami Slovenci i Međimurci
Sreća da dionice nemam u papirnatom obliku, jer bi na cijeni od 122 kn došao u napast “založiti ih”.
[smiley8]
nebi ni gorile , koliko su natopljene suzama,znojem i krvlju…..[smiley7]
Kakva su vaša predviđanja u vezi ove dionice nakon ht-a? Trenutno uopće nije populrna, ljudi neće kupovat ni po ovim smiješnim cijenama. Vjerujem da će većina dionica porasti bar 30% nakon ht-a, a moguće da ova ni tada neće. E onda definitivno rasprodajem sav portfelj i nakupovat ću se EIG-a, pa nek mi prisjedne ko ga j…
Kakva su vaša predviđanja u vezi ove dionice nakon ht-a? Trenutno uopće nije populrna, ljudi neće kupovat ni po ovim smiješnim cijenama. Vjerujem da će većina dionica porasti bar 30% nakon ht-a, a moguće da ova ni tada neće. E onda definitivno rasprodajem sav portfelj i nakupovat ću se EIG-a, pa nek mi prisjedne ko ga j…
E ,da je covejk pametan , meni nije jasno ko prodaje na ovim cijenam , to je cijena sa pocetka godine.Tko je htio izaci mogao je puno povoljnije.
Svi znamo na kojim je cijenam bio veliki promet i di su mnogi kupovali a mnogi se iskrcavali.
Osobno sam rezao spekulativni dio na 145 .
Ovo sta je ostalo ne namjeravam prodavati .
Samo me muci ovo sta se kupuje na sitno i sta ce to znacajno kociti dionicu u buducnosti.
vrijem ce pokazati svoje
sve bu dobro dečeci…baš se poklopila stagnacija+korekcija zbog ht-a i zato smo pali. za par tjedana idemo opet gore. samo strpljivo. fundamentalno i u pogledu poslovanja ništa se nije promijenilo.
sve bu dobro dečeci…baš se poklopila stagnacija+korekcija zbog ht-a i zato smo pali. za par tjedana idemo opet gore. samo strpljivo. fundamentalno i u pogledu poslovanja ništa se nije promijenilo.
e , sad mi lakse , glavno da nema promjene poslovanja a cjena dionice i tako nije bitna.
cijelo moje pisanje na ovom forumu usmjereno je u pretvaranje kladioničara u prave investitore jer nema dobre investicije ni na burzi ni u biznisu ispod 2-3 godine i to su činjenice. Tu i tamo nešto uleti nabrzinu, ali većina je uvijek 2-3 godine čekanja, tako i ova dionica. Cijena dionice na dnevnoj bazi uopće nije važna osim ako ne misliš prodati. Meni je bitno pošto sam kupio i pošto ću prodati, a sve ovo vrijeme između me ne interesira. Pa mi ovdje ulažemo valjda…nismo na placu da svaki dan moramo uzeti nešto nego kupiš, čekaš i prodaš. A kom je do daytradinga, slobodno nek se s time bavi ako ima vremena jer ja ga zaista nemam. Nema love preko noći.
cijelo moje pisanje na ovom forumu usmjereno je u pretvaranje kladioničara u prave investitore jer nema dobre investicije ni na burzi ni u biznisu ispod 2-3 godine i to su činjenice. Tu i tamo nešto uleti nabrzinu, ali većina je uvijek 2-3 godine čekanja, tako i ova dionica. Cijena dionice na dnevnoj bazi uopće nije važna osim ako ne misliš prodati. Meni je bitno pošto sam kupio i pošto ću prodati, a sve ovo vrijeme između me ne interesira. Pa mi ovdje ulažemo valjda…nismo na placu da svaki dan moramo uzeti nešto nego kupiš, čekaš i prodaš. A kom je do daytradinga, slobodno nek se s time bavi ako ima vremena jer ja ga zaista nemam. Nema love preko noći.
E, sad si me iznenadio cayman006…
Da nema daytradinga, ne bi bio potreban ni ovaj forum.
Pa znaš i sam da je ta mala, ali laka kunica najslađa …
[smiley2]
No, glede Eiga,
ja nemam dovoljno sredstava da ga branim na nekom nivou, ali financijaši iz Eiga, nakon dobrog izvješća su me razočarali ovom prepuštanju dionice milosti i nemilosti tržišta i HT-a.
Razočaranje selim i na Proficio:
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
Ak ni njemu nije stalo do dionice EIG-a, pa, kom treba bit …