sasko:
”
ajde sorry. valjda sam nesto krivo shvatio… sorry jos jednom. nisi ti vjerojatno los. samo si u bad-u radi EIGa [smiley1]”
I ja sam u bedu, ali ne zbog EIG-a. Reci ti nama kada će onaj naš najjeftiniji konditor više jednom na 600 kn. Navukao si me da ga kupim, a sada već gubim 15%.[smiley1]
ja nikog nisam navlacio na najjeftinijeg konditora. na najskupljeg jesam [smiley1]. a mislim da se ne moras bas bojati za ZVCV.
p.s. gubis manje nego je crobex pao. znaci da si dobar …
Kad se male ruke sloze sve se moze ,
Ma vidi sta nam napravis eod dionice
Da mi je netko rekao prije tri mjes.da ce se trgovati po 120 kn ,mislio bi da je lud.
[smiley3]
Za sve drhtave ručice koje misle prodavati EIG u bescjenje da uđu u HT po cijeni od cca 300 kuna, jedan mali hint : u Podravskoj banci daju lombardni kredit uz zalog dionica, a konkretno za EIG (tj. ELKA-R-A kako ga oni vode, nemojte da ih to zbuni hehe) dobijete kredit u iznosu od 70% tržišne vrijednosti uloženih dionica.
Zato nemojte bit naivni i gubit na EIGu više nego što ćete zaraditi na HTu po ovoj visokoj cijeni koju su dali za IPO, a ako već ulazite, radije dignite kredit na EIGove dionice nego da ih prodajete za nikakve pare.
Više na http://www.poba.hr , info telefon 062/20-20-20.
imas ti praf, i to dionica prve kategorije..
ELKA-R-A ELKA d.d. limit broj dionica: 90.793
doduse, poslali su mi listu za margin, no onda daju valjda i lombardni na to..
znaju podravci kaj valja, zato su se i sparkirali ovdje
[smiley1]
super, to ti je neki stari popis. probah ja nedavno Erste banku založiti, ali nije išlo – kvota ispunjena.
to su mi danas poslali.. frisko ispod peke..
ovaj nosi datum 14.8.?
popis je vjerojatno ok, ali htjedoh reći da se količine mijenjaju dnevno, pa da se ne oslonite baš 100% na te brojke.
pa dobro, valda bu dosta za 42 000[smiley2]