topalov5: ” Da se nije nasrao taj sa 1918 komada, danas bi valjda bila blokada. Ovako, ne vjerujem da ćemo više up ” Sad će ga naš Borut popapati za gablec sa dividendom od Crora! Šala mala![smiley2]
….evo uzeo ja 2 komada od tog naloga……dividenda mi još nije sjela , pa nemogu više….
ps. šala mala
ide ovo opet do 120.. a kad jednom ode gore nece vise bit ispod 170 ni za lijek..
ide ovo opet do 120.. a kad jednom ode gore nece vise bit ispod 170 ni za lijek..
nije vrag da nisi dosta dokupio pa bi sad opet po 120? [smiley1]
pa i to isto..[smiley1]
Neće nikako do 120, netko nasrće sa “paketićima” od 500 komada na 125 kn, trenutno se ne vidi u prih 5 kupnje, ali tamo su
neki agresivac?
nece ici ispod 120. pa cim stavim nalog od par stotina komada odmah se trend mijenja. ko danas recimo [smiley1]
pa makni nalog onda[smiley1]
Trezor počeo kupovati dionice Transadrije, i to baš u pravo vrijeme. EIG se naravno nakrcao prije. Maja je već mnogo puta dokazala da zna šta radi, nadam se da će i ostali investitori to znati cijeniti. Samo nek ide Transadria gore gdje i zaslužuje, biti će novih financijskih prihoda za EIG. Koliko god ih neki ne vole, meni su dobri.
Moram priznati,JA sam taj koji Vas cima, ili cimam sebe u ovoj dosadi, ali….DOBRO mi ide.
Prodao sam na onoj cimi na 120….kupovao na 122,123…poklopili ste me danas na 129,50,prodao sam danas do 126,40…. skoro mi je smiješno kako sa 300 dionica mogu stvoriti paniku i jaku raspravu.
Sasko,nemoj stavljati 500 na > 123 [smiley1]
sve u svemu,DA, ŽELIM opeta da padne na 121,ali nije mi žao ako me poklopite na 132…[smiley1]