sala mala.. ne valja se u pravilu zaletavat na ovakve naloge..
super24:
”
nakon ovih lomova ne dam ni komad ispod 250-300.. ”
Treba prvo probit barijeru zvanu 1918 komada na 132 kn.
Ma nije to neka barijera kad se male ruke slože ( pišljivih 250 000 kn, to ti je deset malih paketića, tj. 10 sitnih kupaca). Samo da je malo volje. Ipak mislim da ćemo se morati strpiti još samo malo, nakon HT-a sve će to nestati s prodaje u trenu.
na 130 je vec prosao neki nalog
Da se nije nasrao taj sa 1918 komada, danas bi valjda bila blokada. Ovako, ne vjerujem da ćemo više up
Da se nije nasrao taj sa 1918 komada, danas bi valjda bila blokada. Ovako, ne vjerujem da ćemo više up
Sad će ga naš Borut popapati za gablec sa dividendom od Crora!
Šala mala![smiley2]
danas , sutra, prekosutra… stvarno mi je to nebitno…. kroz mjesec dana najkasnije ova dionica će biti na svojim realnim razinama, 160 +
Odlična mu je taktika, tako samo nabit 1918 komada na prodaju, naravno da nitko neće kupovat, svi čekaju da dođe nešto jeftinije, a taj po 132 kn im ionako neće pobjeći.
Odlična mu je taktika, tako samo nabit 1918 komada na prodaju, naravno da nitko neće kupovat, svi čekaju da dođe nešto jeftinije, a taj po 132 kn im ionako neće pobjeći.
Čini mi se da je i to netko počeo rješavat…..
[smiley2][smiley2][smiley2]
E Borute, da si sad pokupio ovaj sićušni nalog, cijena bi išla up a sad opet neki prodaju za Th-T kojega se očito neće moći samo tako kupiti ako i nebude odgode.
Ta taktika i ne mora biti tocna.
Nalog na 132 se moze progutati u jednom dahu i kaj onda? Maca papala.
topalov5:
”
Odlična mu je taktika, tako samo nabit 1918 komada na prodaju, naravno da nitko neće kupovat, svi čekaju da dođe nešto jeftinije, a taj po 132 kn im ionako neće pobjeći. ”
Ta taktika i ne mora biti tocna.
Nalog na 132 se moze progutati u jednom dahu i kaj onda? Maca papala.
slažem se , i ne vjerujem da je taj nalog tu upravo da se proda. U protivnom bi se dizao na višu razinu kada su došli do njega. Nema tu taktike , neko oće prodati , jer misli da će bolje proći negdje drugdje. Nek mu je sa srećom.