poglecte kak ovaj graf zgleda.. cudoviste jedno..
http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni.html?f%5Bticker%5D=EIG-R-A%3AZSE&f%5Btip%5D=2
poglecte kak ovaj graf zgleda.. cudoviste jedno.. http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni.html?f%5Bticker%5D=EIG-R-A%3AZSE&f%5Btip%5D=2
Haha, nemoj me ni podsjećat ne onih 165, i tada sam bio unutra, pa nisam prodat… Al šta je tu je, jest da bi danas htio dalje ATPL nadokupljavat, al definitivno neću EIG prodat po ovim cijenama. Doćekat ćemo mi opet 165, samo nek Maja dobro radi. Evo, kupuje transadriju, to mi se sviđa. Bit će zarade, dok je Maja tu, nema brige
Vidim da niko ne komentira ovo nesvakidašnje stanje pa ću ja….
Voda je po malo već počela ključati, kupnja se opasno naslagala, ovakav omjer nisam vidio odavno. Od jučer se poduplala količina.
Čini se da bi sada odjednom svi htjeli kupovati ispod 125, samo što više nema baš dobrovoljaca da prodaju. Vjerujem da ćemo kroz desetak petnaest dana gledati munjevit povratak na razine iznad 160 kn! [smiley11]
da se ovo nije dogodilo ja bi se stvarno polako poceo zabrinjavati..
evo ja uzmem sad za tebe, a ti ih moras uzeti od mene po 140..
imam za 400njak komada..
vidis topalov, mozda si trebao prihvatiti ponudu
[smiley1]
Fun days are over. Ko je jamio …… Čini se da su ovo zadnji trzaji ispod 130, naravno ima još jeftinoga ko pljeve , po meni je sve ispod 150 smiješno jeftino. Jer je cijena bila iznad te još dok je EIG prikazivao gubitke, a sada ima dobit i to od par milijunčića. [smiley2]
super24: ” evo ja uzmem sad za tebe, a ti ih moras uzeti od mene po 140.. imam za 400njak komada.. ” vidis topalov, mozda si trebao prihvatiti ponudu [smiley1]
Ma dobro, danas mi je gotovo cijeli portfelj, osim Ine, u plusu, al definitivno sam trebao kupovat po 120, imao sam hrpu casha. Nisam htio jer ionako imam EIG-a dovoljno. Glavno da idemo up….
nakon ovih lomova ne dam ni komad ispod 250-300..
nakon ovih lomova ne dam ni komad ispod 250-300..
Treba prvo probit barijeru zvanu 1918 komada na 132 kn.
oces ti ili ja?
oces ti ili ja?
Možda bi i uspio da rasprodam cijeli ostali portfelj i uđem 100% u EIG. A tolko hrabar baš i nisam