EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

deimos:

Proucite malo bolje izvjesce… Strukturu imovine, prihode, broj zaposlenih. Sto vidite?

broj zaposlenih 1
prihodi 311
pozitivne tecajne razlike 1326
kamate i ostali financijski prihodi 17859

dakle jedan zaposleni a prihodi i rashodi su najvecom vecinom objasnjeni pod “ostalo”.

hvala lijepa kolega

Za sjedite na ušima EIG ima tvrtke kčeri u kojima ima zaposlene koji stvaraju dobit koje se nebi postidjele niti mnoge “velike” na forumu hvaljene firme. A vama kojima se firma ne sviđa zbog čega trošite vrijeme na ove rasprave zar nevidite da nikome od nas glupana koji vjerujemo u EIG nećete prosvjetliti pamet.

mi smo preduboko zagrizli[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

čekam ga na 119

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

super24:

čekam ga na 119

Pa kolega ako ti ovo nije povoljno po 120 – 125, onda nemoj ni tako skupo plaćati , spusti se još na 110 [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

a ne na 111 sam ja [smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Za sjedite na ušima EIG ima tvrtke kčeri u kojima ima zaposlene koji stvaraju dobit koje se nebi postidjele niti mnoge “velike” na forumu hvaljene firme. A vama kojima se firma ne sviđa zbog čega trošite vrijeme na ove rasprave zar nevidite da nikome od nas glupana koji vjerujemo u EIG nećete prosvjetliti pamet.

dragi, ne mislim ja nikome prosvijetliti pamet. stavio sam vec dosta u jednog gubitasa (TNSA i jos drzim) pa sam jako oprezan u buduce sa novim slicnim,u ovom slucaju i na neki nacin povezanim, kupovinama.
siguran sam da kad bi prihodi bili svima transparentniji da bi ova dionica kostala puno vise. bez ljutnje molim.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

super24:

čekam ga na 119

EURA?[smiley1]

jahhy:

deimos:

Proucite malo bolje izvjesce… Strukturu imovine, prihode, broj zaposlenih. Sto vidite?

broj zaposlenih 1
prihodi 311
pozitivne tecajne razlike 1326
kamate i ostali financijski prihodi 17859

dakle jedan zaposleni a prihodi i rashodi su najvecom vecinom objasnjeni pod “ostalo”.

hvala lijepa kolega

Ne sjedimo na usima, meni je u potpunosti jasno da je to holding. Medjutim, morate priznati da je poslovanje ove firme – netransparentno. Nista se nezna sto tvrtke kceri rade (a i te tvrtke su holdinzi koliko vidim). Ima neka prastara web stranica koja spominje investicije u energetiku. To je sve. Dok se nesto ne promijeni, vecina investitora ce ovo tretirati kao fond, te se ravnati prema NAV-u. Za koji neznamo koliki je, pa nam ostaje samo BV. Tako da u ovoj korekciji i nije tako lose prosla, ruku na srce.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

pa da ste isli na skupstinu, mogli ste se bolje informirat..[smiley1].. nije valjda da nitko od vas dionicara ne ide na skupstine, ili bar ne ode u firmu malo popricati? pa ljudi su uvijek sretni popit kavu s vlasnikom malo u radno vrijeme..[smiley2]

pa da ste isli na skupstinu, mogli ste se bolje informirat..[smiley1].. nije valjda da nitko od vas dionicara ne ide na skupstine, ili bar ne ode u firmu malo popricati? pa ljudi su uvijek sretni popit kavu s vlasnikom malo u radno vrijeme..[smiley2]

Da bi cijena rasla, moraju doci novi dionicari. Tesko da ce ljudi prvo otici na skupstinu, prije kupnje.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ja bih rekao prije da su mnogi kupili pred par mjeseci, i onda prodali, o skupstini nisu ni razmisljali.. ni materijale podigli nisu..

eto nek kupe jednu dionicu pa nek idu nagodinu..

Lipari se na kupnji, nadam se da neću pregristi jezik ali čini se da smo dotakli dno.

New Report

Close