deimos:
”
Proucite malo bolje izvjesce… Strukturu imovine, prihode, broj zaposlenih. Sto vidite?
”
broj zaposlenih 1
prihodi 311
pozitivne tecajne razlike 1326
kamate i ostali financijski prihodi 17859
dakle jedan zaposleni a prihodi i rashodi su najvecom vecinom objasnjeni pod “ostalo”.
hvala lijepa kolega
Za sjedite na ušima EIG ima tvrtke kčeri u kojima ima zaposlene koji stvaraju dobit koje se nebi postidjele niti mnoge “velike” na forumu hvaljene firme. A vama kojima se firma ne sviđa zbog čega trošite vrijeme na ove rasprave zar nevidite da nikome od nas glupana koji vjerujemo u EIG nećete prosvjetliti pamet.
mi smo preduboko zagrizli[smiley2]
čekam ga na 119
super24:
”
”
čekam ga na 119
Pa kolega ako ti ovo nije povoljno po 120 – 125, onda nemoj ni tako skupo plaćati , spusti se još na 110 [smiley1]
a ne na 111 sam ja [smiley1]
Za sjedite na ušima EIG ima tvrtke kčeri u kojima ima zaposlene koji stvaraju dobit koje se nebi postidjele niti mnoge “velike” na forumu hvaljene firme. A vama kojima se firma ne sviđa zbog čega trošite vrijeme na ove rasprave zar nevidite da nikome od nas glupana koji vjerujemo u EIG nećete prosvjetliti pamet.
dragi, ne mislim ja nikome prosvijetliti pamet. stavio sam vec dosta u jednog gubitasa (TNSA i jos drzim) pa sam jako oprezan u buduce sa novim slicnim,u ovom slucaju i na neki nacin povezanim, kupovinama.
siguran sam da kad bi prihodi bili svima transparentniji da bi ova dionica kostala puno vise. bez ljutnje molim.
super24:
”
”
čekam ga na 119
EURA?[smiley1]
jahhy:
”
deimos:
”
Proucite malo bolje izvjesce… Strukturu imovine, prihode, broj zaposlenih. Sto vidite?
”
broj zaposlenih 1
prihodi 311
pozitivne tecajne razlike 1326
kamate i ostali financijski prihodi 17859
dakle jedan zaposleni a prihodi i rashodi su najvecom vecinom objasnjeni pod “ostalo”.
hvala lijepa kolega
”
Ne sjedimo na usima, meni je u potpunosti jasno da je to holding. Medjutim, morate priznati da je poslovanje ove firme – netransparentno. Nista se nezna sto tvrtke kceri rade (a i te tvrtke su holdinzi koliko vidim). Ima neka prastara web stranica koja spominje investicije u energetiku. To je sve. Dok se nesto ne promijeni, vecina investitora ce ovo tretirati kao fond, te se ravnati prema NAV-u. Za koji neznamo koliki je, pa nam ostaje samo BV. Tako da u ovoj korekciji i nije tako lose prosla, ruku na srce.
pa da ste isli na skupstinu, mogli ste se bolje informirat..[smiley1].. nije valjda da nitko od vas dionicara ne ide na skupstine, ili bar ne ode u firmu malo popricati? pa ljudi su uvijek sretni popit kavu s vlasnikom malo u radno vrijeme..[smiley2]
pa da ste isli na skupstinu, mogli ste se bolje informirat..[smiley1].. nije valjda da nitko od vas dionicara ne ide na skupstine, ili bar ne ode u firmu malo popricati? pa ljudi su uvijek sretni popit kavu s vlasnikom malo u radno vrijeme..[smiley2]
Da bi cijena rasla, moraju doci novi dionicari. Tesko da ce ljudi prvo otici na skupstinu, prije kupnje.
ja bih rekao prije da su mnogi kupili pred par mjeseci, i onda prodali, o skupstini nisu ni razmisljali.. ni materijale podigli nisu..
eto nek kupe jednu dionicu pa nek idu nagodinu..