EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

super24:

pa ja mislim da vecina kupuje na preporuke s foruma, samo se srame priznati.. ja se evo ne sramim priznati..[smiley11]”

Ja ti to ne bih preporučio ubuduće..

vidiš , ipak djeliš preporuke [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ja sam si ovako lijepih dana razmisljao da postoje odredjene persone povezane s odredjenim fondovima, persone sa puno love, ali ipak ne toliko da budu u svim dionicama, pa su te persone zamolile odredjene fondove (kojih su neke mozda i menadzeri) da im pricuvaju par milja dionica na tak recimo godinu dvije uz pravednu naknadu dakako, pa onda kada te persone iscrpe ostale mogucnosti na burzi vrate se i u tu dionicu da izvuku 200-300%

ruznih dana sam razmisljao kako su fondovi usli na 60- 100 i nisu znali sto bi s tim nesretnim dionicama, pa su se opet dogovorili s odredjenim personama da se to digne do 150-60 i onda fino to rasprodaju u debelom plusu sve natrag do 100-120, a raja dokupljuje misleci kako netko stopa cijenu.. eto deimos biraj broj 1 ili 2.. sigurno ces pogrijesiti[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

plavi:

super24:

pa ja mislim da vecina kupuje na preporuke s foruma, samo se srame priznati.. ja se evo ne sramim priznati..[smiley11]”

Ja ti to ne bih preporučio ubuduće..

vidiš , ipak djeliš preporuke [smiley1]

a NE, necu ja ulagati po savjetima s foruma..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

plavi, ja nisam prodao a kupio sam po 117 i 120 kuna više komada. ne gledam ja dionicu kratkoročno i mene uopće niti najmanje ne diraju ovi padovi. da, mogao sam prodati po 160 ali ja tako ne radim. ja čekam par godina i onda prodajem. ovo neću dirati ispod 200 kuna jer imam svoj biznis, a ovo je onako sa strane. nismo svi u kreditima do grla pa ne moramo srećom prodavati kad stigne poziv iz banke. ne kužim koji ti je interes ovdje ljude strašiti – valjda želiš kupiti ovu dionicu. Čovjek ti je dobro rekao: kupuju na preporuke ljudi s foruma, iskreni su…znaš, nisu svi stvoreni tako pametni poput tebe , ali zato imaju jednu drugu vrijednost koju ja više cijenim a to je dobrota. a na burzi su izdržljivi uvijek bili nagrađeni, a nestrpljivi su prodali s gubitkom. a ja imam vremena godinu, dvije, pet. onda ćemo vidjeti tko je bio u pravu, a čak ni tada, jer netko će držati ovo 20 godina, drugi 2 dana. A jedini razlog mog nepisanja je pretjerano pisanje na ovoj temi, a ništa se značajno u pogledu firme ne dešava, osim što kupuju dionice TNSA-e.

plavi: ” Kolega Deimos nije uprava prodavala na Ingri, već kupovala u dokapitalizaciji, a manji dio toga prodala kako bi vratila vjerojatno kredite i sl. A i realizirala kakav takav profit, pa ako možemo mi , mogu i oni zar ne? Poanta priče je da imaju više dionica poslije dokapitalizacije , nego prije ( kada se upišu ove iz dokapitalizacije ). ” Htio sam reci da malo previse razglabamo o tome tko je prodao, a tko kupio… Ne ulazim u detalje pojedinih transakcija. Prinosi nakon ulaska/izlaska nekog u top 10 nisu garant istih prinosa u buducnosti [smiley2]. Tim vise sto kod kupoprodaje postoji odredjena fundamentalna simetrija: kad jedan kupuje, drugi prodaje.

Ja pak mislim da je itekako bitno tko kupuje i tko prodaje.
Samo treba uzeti ciejlu sliku u obzir , a ne vaditi iz konteksta ( kao na INGR ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sto se tice prodaje od strane uprave, meni je draze da uprava prodaje dionice i tako dolazi do cash-a, nego da drpava lovu iz firme preko off-shore kompanija. E sad, opet bas nije dobro ako svi nestanu sa top 10 [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ja pak mislim da je itekako bitno tko kupuje i tko prodaje.
Samo treba uzeti ciejlu sliku u obzir , a ne vaditi iz konteksta ( kao na INGR ).

Kolega plavi, ja sam morao palo pljucnut i po ingri, da ne bi ispao pristran. Ne zelim uletit u neke nesporazume sa kolegama na forumu. Cisto onako. NHF

Sto se tice prodaje od strane uprave, meni je draze da uprava prodaje dionice i tako dolazi do cash-a, nego da drpava lovu iz firme preko off-shore kompanija. E sad, opet bas nije dobro ako svi nestanu sa top 10 [smiley1]
Anonimno, 05.09.2007. u 16:56
..

hehe ispod pojasa je ova bila.. a sta da vam ja kazem kako sam vidio taj famozni ugovor, i da uopce nije strasno? stvarno nije tako tesko podici materijale za skupstinu, znate
[smiley1]

plavi, ja nisam prodao a kupio sam po 117 i 120 kuna više komada. ne gledam ja dionicu kratkoročno i mene uopće niti najmanje ne diraju ovi padovi. da, mogao sam prodati po 160 ali ja tako ne radim. ja čekam par godina i onda prodajem. ovo neću dirati ispod 200 kuna jer imam svoj biznis, a ovo je onako sa strane. nismo svi u kreditima do grla pa ne moramo srećom prodavati kad stigne poziv iz banke. ne kužim koji ti je interes ovdje ljude strašiti – valjda želiš kupiti ovu Čovjek ti je dobro rekao: kupuju na preporuke ljudi s foruma, iskreni su…znaš, nisu svi stvoreni tako pametni poput tebe , ali zato imaju jednu drugu vrijednost koju ja više cijenim a to je dobrota. a na burzi su izdržljivi uvijek bili nagrađeni, a nestrpljivi su prodali s gubitkom. a ja imam vremena godinu, dvije, pet. onda ćemo vidjeti tko je bio u pravu, a čak ni tada, jer netko će držati ovo 20 godina, drugi 2 dana. A jedini razlog mog nepisanja je pretjerano pisanje na ovoj temi, a ništa se značajno u pogledu firme ne dešava, osim što kupuju dionice TNSA-e.

Nikoga ja ne strašim, pa čekaj malo, zar ne smijem ovdje pisati, to mi hočeš reči?
OK, ako je tako neću više pisati.
Za mene očito vrijede druga pravila..

[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

cayman006:

Preosobno shvačaš sve Cayman.
Samo sam te htio upozoriti da soliš pamet na Ingri, na kojoj si solio pamet još tamo dok je bila 13 000 , a sve tvoje dionice su u k…
Što se tiće mojih kredita , ne brini, ja ih danas mogu otplatiti samo tak, to je najmanji problem, a da se ne osjeti previše na ukupnoj imovini s kojoj raspolažem na dionicama, ali kao što rekoh čemu, pa to je samo 10 % godišnje kta..
Nemoj me vrijeđati sa ženom i djetetom, ja tebe nisam , pa nemoj niti ti mene.Što se tiće plače , moja je veća od tvoje , ali to uopće nije bitno.

Što se tiće Ingre, ti dobro znaš da to nije jedina moja investicija od kad pišem na forumu, poprilično sve odreda su dobro odradile , i ti to vrlo dobro znaš, prema tome nemoj zezati.
Znaš da sam kupovao KOEI na 380, PBZ na 750, ZABU na 6700, PLVA od 400, VART od 140, JANAF u par navrata kratkoročnih 20 %, , HDEL na 750, VDKT na 2 i nešo itd itd. Sve je u arhivi i dostupno.Ajde jedino sam sa ADPL malo zeznuo, ali kako sam mogao znati da će u zadnji izvještaj ubaciti povečane troškove za početak proizvodnej za REnault , kao i promjenu računovodstvenih standarda, sve to utjecalo je na katastrofalno loše izvješće i zato je cijena pala, ali i to će prema gore, samo je pitanje vremena.
[smiley2]

Plavi, pa i moje dionice su rasle od kada sam ih ja kupio. ništa nisam prodao, a neke koje ti imaš ja imam već par godina, ali šutim o njima jer nema smisla pisati kad su ih ljudi već prepoznali . ja pišem o neotkrivenim biserima, dok ostale ne spominjem jer su već dobro poznate svima i sve se o njima zna (manje ili više). a plaća ti je sigurno veća od moje kad je moja plaća 3200 kuna+prijevoz 210 kuna. Topli obrok ne dobijam.

hehe ispod pojasa je ova bila.. a sta da vam ja kazem kako sam vidio taj famozni ugovor, i da uopce nije strasno? stvarno nije tako tesko podici materijale za skupstinu, znate
[smiley1]

Stvarno nemam pojma o nekom ugovoru vezanom za EIG. Ja onako procjenjujem da je to uobicajena praksa kod nas. Zakon ocuvanja mase: vidim po izvjescima kolko love udje, ali ne vidim gdje izadje dobit od toga.

deimos, ti mi se cinis jako pametan vukodlak.. os bit frend?

ja sam se referencirao na tendo usluge u slucaju EIG-a.. a ugovor izmedju njih dvoje je dostupan na uvid svim dionicarima.. bivsim i sadasnjim.. ja sam ga vidio i skroz mi je ok.. dok je cijena na 0,6BV a tvrtka iskazuje milijunsku dobit, mislim da je sve ok..

New Report

Close