EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako se uopće dogodilo da u to uložite, na temelju čega?
Nije da provociram, stvarno me zanima?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa cayman je pisao da to valja [smiley2].. onda i borut, pa su bili i neki fondovi al su otisli.. nije raslo dosad a jednom mora, kaj ne[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kako se uopće dogodilo da u to uložite, na temelju čega?
Nije da provociram, stvarno me zanima?

Mene je savjetovao sused. Ja ti baš u te analize i ne znam…

Dobro borut je pošten i on dokupljuje i kad pada, cayman šuti valjda je prodao, možda je ovo jedno od rijetkih ( ako ne i jedino ) kratkoročno ulaganje kod njega [smiley2], ili trpi gubitak, samo da se opet ne naljuti.., a reci ti meni zašto mora jednom rasti, po čemu to misliš?

BTW , ja ne stojim na kupnji, niti ne mislim ovo kupiti, vidim da me par njih zeza, samo komentiram dionicu, valjda mogu i ja po temama o dionicama koje nemam, kada mogu i drugi koji nemaju moje dionice slobodno isto tako pisati zar ne?

Freedom for all ( a ne samo njima ).[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa cayman je pisao da to valja [smiley2].. onda i borut, pa su bili i neki fondovi al su otisli.. nije raslo dosad a jednom mora, kaj ne[smiley2]

Ček ček ček, dakle ti si kupio na preporuku Caymana??
Znaći ima i toga da ljudi kupuju na preporuke ljudi sa foruma, a kakve su reference tih istih za
te ” preporuke “?
Ja dobim , kao i mnogi drugi, ponekad pitanej tipa što kupiti ili da li kupiti nešto po nekoj cijeni, ali još nikada nisam dao ” preporuku ” za tako nešto, pa nisam ovlašteni financijski savjetnik, zar ne?
[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa sve raste.. mora i ovo[smiley2].. kaj nije to tak na burzi?

ja sam te isto malo zezao, al ne mislim da ti ovo kupujes.. ti imas svoje favorite i to je ok..

nas su navukli ovdje pa sad trpimo…

evo meni pise minus 15 %

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

super24:

pa cayman je pisao da to valja [smiley2].. onda i borut, pa su bili i neki fondovi al su otisli.. nije raslo dosad a jednom mora, kaj ne[smiley2]”

Ček ček ček, dakle ti si kupio na preporuku Caymana??
Znaći ima i toga da ljudi kupuju na preporuke ljudi sa foruma, a kakve su reference tih istih za
te ” preporuke “?
Ja dobim , kao i mnogi drugi, ponekad pitanej tipa što kupiti ili da li kupiti nešto po nekoj cijeni, ali još nikada nisam dao ” preporuku ” za tako nešto, pa nisam ovlašteni financijski savjetnik, zar ne?
[smiley6]

pa ja mislim da vecina kupuje na preporuke s foruma, samo se srame priznati.. ja se evo ne sramim priznati..[smiley11]

p.s. dobio sam i ja vec svasta na prvt.. tima puno vise vjerujem ;)..
evo skoro sam i vis kupio bio[smiley2]

Ja vam to nista ne kuzim. EIG je rastao dok su fondovi izlazili. Obicno je dobra vijest da fondovi ulaze. Ovdje je bilo obratno. Na LRH isto, ostoja je trpao, a svi su skidali ko ludi, dok nisu skuzili kolko ovaj toga ima. Dobro je kad uprava kupuje, a opet iz MIV su izletili van, a usli fondovi. To je 1:1 valjda? Na ingri uprava isto prodaje, ali to je dobro. Na ini je dragicevic kupio, to je dobro. Medjutim, malo se zaj*, pa je podsjetio ulagace kad je dostavio izvjesce o tome na burzu, da ima manje love u ini nego varioc koji radi u DLKV u ESOP-u. I sto sad da ja mislim? You never can tell…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kolega Deimos nije uprava prodavala na Ingri, već kupovala u dokapitalizaciji, a manji dio toga prodala kako bi vratila vjerojatno kredite i sl. A i realizirala kakav takav profit, pa ako možemo mi , mogu i oni zar ne?
Poanta priče je da imaju više dionica poslije dokapitalizacije , nego prije ( kada se upišu ove iz dokapitalizacije ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa ja mislim da vecina kupuje na preporuke s foruma, samo se srame priznati.. ja se evo ne sramim priznati..[smiley11]

Ja ti to ne bih preporučio ubuduće..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Deimos nije uprava prodavala na Ingri, već kupovala u dokapitalizaciji, a manji dio toga prodala kako bi vratila vjerojatno kredite i sl. A i realizirala kakav takav profit, pa ako možemo mi , mogu i oni zar ne?
Poanta priče je da imaju više dionica poslije dokapitalizacije , nego prije ( kada se upišu ove iz dokapitalizacije ).

Htio sam reci da malo previse razglabamo o tome tko je prodao, a tko kupio… Ne ulazim u detalje pojedinih transakcija. Prinosi nakon ulaska/izlaska nekog u top 10 nisu garant istih prinosa u buducnosti [smiley2]. Tim vise sto kod kupoprodaje postoji odredjena fundamentalna simetrija: kad jedan kupuje, drugi prodaje.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close