[ kad je skeniran ajd postaj to ovdje, ako nije prob
[/quote]
Pdf od 5MG je , neće mi ga atthachati…sorry[smiley3]
plavi: ” Meni se čini da vi ulažete u nekakav kvazi fond , pa oni imaju samo financijske prihode, redovnih nema. Šta rade? Imaju jednog jedinog zaposlenog , u lijepu tvtku ulažete bome.[smiley7] ” kolega to smo već u nekoliko desetina postova u prošlih mjesec dva “pretumbavali”, ako vam se da potražite razmišljanja kolega, ima ih svakakvih…po meni to je klasična bilanca holding društva koja sve svoje poslove i prihode obavlja preko d.o.o. društva u svojem vlasništvu, zato su im tako i prihodi izraženi…
Ja gledam polugodišne konsolidirano izvješće gdje imaju navedeno tri tvrtke u konsolidaciji:
E-ULAGANJA d.o.o.
MEDIA START d.d.
EIG Kft
I u tom izvješću imaju samo financijske prihode, zar nitko ništa ne radi u core-u??
A kako to da imaju jednog zaposlenog?
Stigne on to sve napraviti i odraditi? Jedino ako ne trguje sa dionicama. I utjeruje dugovanja po neurednim stambenim kreditima za svoje bivše zaposlenike.A ti bivši bi se vjerojatno krvi napili ovom jednom da mogu, a možda i mogu, odgodom plačanja rata kredita.
moja stara kaze da ih ima barem 5 tamo u gajevoj[smiley2]..
Gledajte neki pametnjaković prodao svojih 24 dionice po 127 kn, sad ima ti 3000 kuna za HT. Neka mu je sa srećom.
Gledajte neki pametnjaković prodao svojih 24 dionice po 127 kn, sad ima ti 3000 kuna za HT. Neka mu je sa srećom
Mene više brine onaj tamo što prodaje 2000 dionica po 132 kn. Kolko će samo on popušiti
pa zavisi dal ce netko kupiti ili ne.. avax je recimo ne tako davno htio kupiti 2000 po 140.. ovo je sad prava prilika za njega[smiley2]
nije mu neka zarada doduse..
nije mu neka zarada doduse..
Zgrabio čoek vrabca za gušu , a utovljeni golub mu se s grane smije , da još malo pričeka grana bi pukla kolko je debel i pao bi mu na glavu. [smiley1]
Još jedna teška čađara. Početi ću govoriti kao apoksiomen[smiley1]
RiB budd, ceka te plavi na bidu[smiley2]