EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dokupio EIG

prijatelju još malo pa smo vlasnici i elke i tnsa. di ćeš bolje. živio.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

topalov5: ” borut70: ” dokupio EIG ” Bravo majstore, evo tebi u slavu dokupit ću i ja nešto sutra, makar nisam planirao” Super. Već sam pomislio da si ti jedan od onih iz mog prethodnog posta, odnosno jedan od onih koji prodaju dionicu s gubitkom da bi odmah uložili u drugu koja će im odmah donijeti novi gubitak (ATPL). BTW Koliko za sada gubiš na ATPL Pozdrav

a mogu li ja prodati s gubitkom i opet je kupiti ?ajde, poklopite me na 133,pa ću kupiti sve po 120 !
[smiley11]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

BTW Koliko za sada gubiš na ATPL Pozdrav

Gubim 50 kn po dionici, ušao sam po 2600. Inače, EIG mi, nakon što sam kupio popriličan broj drugih dionica, čini 25% portfelja. Nisam prodao niti jednu dionicu EIG-a, niti ne planiram. Možeš me optužit što nisam sad svu lovu ulupao u EIG, ali onda bi mi činio 80% portfelja…

kolege imam u ruci skenirani zapisnik sa glavne skupštine, uglavnom odrađene su sve točke dbevnog reda i sve je bilo gotovo za 15tak minuta…nema nikakvih iznenađenja, gubitak iz 2006. će se pokriti iz dobiti budućeg razdoblja, na sjednici je bilo nazoćno 76,76% ili 1.180.086 dionica

kolege imam u ruci skenirani zapisnik sa glavne skupštine, uglavnom odrađene su sve točke dbevnog reda i sve je bilo gotovo za 15tak minuta…nema nikakvih iznenađenja, gubitak iz 2006. će se pokriti iz dobiti budućeg razdoblja, na sjednici je bilo nazoćno 76,76% ili 1.180.086 dionica

dakle predstavnik proficija i nešto sitno ostalih

kad je skeniran ajd postaj to ovdje, ako nije prob

Dakle sudeći po toj izjavi , glavešine ne sumnjaju u nastavak pozitivnog poslovanja. Ukoliko se njihovi planovi ostvare današnja cijena je prava poslastica za ulaz ili dokup.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Meni se čini da vi ulažete u nekakav kvazi fond , pa oni imaju samo financijske prihode, redovnih nema.
Šta rade?

Imaju jednog jedinog zaposlenog , u lijepu tvtku ulažete bome.[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Meni se čini da vi ulažete u nekakav kvazi fond , pa oni imaju samo financijske prihode, redovnih nema. Šta rade? Imaju jednog jedinog zaposlenog , u lijepu tvtku ulažete bome.[smiley7]

Kupuju dionice Transadrije i možda još koje druge. I pokupovali su dosta firmi za projekte na području čistih izvora energije u Mađarskoj. Moguće da financijski prihodi predstavljaju rast cijene dionica svih tih firmi, ili su to njihove dobiti. U biti nemam pojma.

Meni se čini da vi ulažete u nekakav kvazi fond , pa oni imaju samo financijske prihode, redovnih nema. Šta rade? Imaju jednog jedinog zaposlenog , u lijepu tvtku ulažete bome.[smiley7]

Pretpostaviti ćemo da Vlado i Borut znaju što rade.

Meni se čini da vi ulažete u nekakav kvazi fond , pa oni imaju samo financijske prihode, redovnih nema.
Šta rade?

Imaju jednog jedinog zaposlenog , u lijepu tvtku ulažete bome.[smiley7]

Osobno sam uložio jer mislim da su na nekoj prekretnici, ako u idućih pola godine – godinu ne vidim značajne pomake izaći ću i potražiti bolju priliku.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

kolega to smo već u nekoliko desetina postova u prošlih mjesec dva “pretumbavali”, ako vam se da potražite razmišljanja kolega, ima ih svakakvih…po meni to je klasična bilanca holding društva koja sve svoje poslove i prihode obavlja preko d.o.o. društva u svojem vlasništvu, zato su im tako i prihodi izraženi…

New Report

Close