EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sigurno dostiznija nego 3500 za inu [smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kupnja 126 kn. Dok sam vam govorio da je ovo nikakova dionica niste vjerovali.Vjerujete li sada? Priče o cijeni od 200 kn. su puste tlapnje. Čak i ona od 160 kn. sad je nedostižna.

Zato nam i je tu, jer puno njih misli kao ti, sad Vam se čini nedostižno, nedostak kupnje + prodaja rezultira ovim…
Ali kad budete kupovali po 300, 400 , 500, tad, će vam biti realno i podcjenjeno…
Zašto bi dionica bila nikakva u trenucima kad pada cijelo tržište, dionica je ispod BV-a, ovo je holding kojem P/E može biti na kraju godine i 5, bez problema, da li će onda biti nikakva, i još kad počnu plasirati priče o al. energiji…

Podebljavanje top10 nam govori da netko ipak zna više od ovih klapnji svih nas na ovoj temi…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

a koga bi ovdje trebalo derati? [smiley1]

pa prije početka rasprodaje ja se dobro sjećam Caymana i njegovih inside info-a o ‘velikom’ kupcu koji se vrlo brzo zaboravio (vrati se na tadašnje postove)

ubrzo s njime došli su njegovi vjerni pratitelji (ni krivi ni dužni već samo malo nadobudni) – znaju tko su i eto…

nema mi druge nego se zae..ti

Elvar
korisnik od: 24.02.2006.

evogaopet:
“/> a koga bi ovdje trebalo derati? [smi”

pa prije početka rasprodaje ja se dobro sjećam Caymana i njegovih inside info-a o ‘velikom’ kupcu koji se vrlo brzo zaboravio (vrati se na tadašnje postove)

ubrzo s njime došli su njegovi vjerni pratitelji (ni krivi ni dužni već samo malo nadobudni) – znaju tko su i eto…

Tako je bile su tu velike hvale i očekivanja. Tada sam rekao da bi 160 kn bilo super sada je i to nedostižno.

ma znas da cayman igra samo na duge staze.. njega ovakve oscilacije ne zanimaju[smiley2].. a veliki kupci dodju i odu.. tako je to..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a i elvar stoji na 126, dam se kladit..

hihi, ne moze covjek nikome vjerovati u danasnja cupava vremena[smiley2]

A cijena pada pada…

To Vam je zato jer mene niste htjeli slušati kad sam govorio da je 150kn dobra cjena za oženiti EIG a ne za kupiti ili dokupiti. Onda su mi govorili da će mi biti žao kad ista dođe na 180 i više . E , sada kad je na 130kn pitam se ja šta imate sada za reči ???

na 4300 sve prodajem...

E , sada kad je na 130kn pitam se ja šta imate sada za reči ???

Ici ce nize u narednim danima? IMHO!

skype - ivek1234

Vidjet ćemo. Nakon ht-a i izvješća za 3Q mogla bi se situacija i izmjeniti. Meni se osobno dobit od 8 milja i perspektivna industrijska grana poprilično sviđaju i zato niti ne pomišljam na prodaju na ovako niskim razinama. Pitanje je samo ko ima živaca čekati

Nama ni ne treba rat. Dovoljan je jedan IPO i burza ode u PM

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nama ni ne treba rat. Dovoljan je jedan IPO i burza ode u PM

bas tako razmisljam ,ali evo preduhitriste me.[smiley2][smiley2]

najvrednije stvari u životu su besplatne

New Report

Close