EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se sjećate nedavno je nakon gornje blokade prva kupnja bila na 199 kuna. I to prije nek su izašli rezultati za prvi kvartal. što se u međuvremenu loše dogodilo? Ništa. ovo je igra velikih uz pomoć nekih na forumu koji za njih pišu. A Nova Ljubljanska lijepo skuplja po 40-postotnom diskontu.

baš me zanima sad na koga to ide…..na mene?

trčanje je zakon :)

Borut ti si barem trebao ići na Skupštinu i vidjeti u što si uložio. Da li si bio?
Ljubljanska banka je tvoja banka, jel znaš nešto o tome?

Borut ti si barem trebao ići na Skupštinu i vidjeti u što si uložio. Da li si bio? Ljubljanska banka je tvoja banka, jel znaš nešto o tome?

Borut ti si barem trebao ići na Skupštinu i vidjeti u što si uložio. Da li si bio? Ljubljanska banka je tvoja banka, jel znaš nešto o tome?

nisam bio na skupštini…nemam baš nikakve veze sa NLB, ali probat ču saznati nešto….mada može biti iza tog računa i fizička osoba….

može biti možda i grupa ljudi iza toga računa ako je to zbirni skrbnički kakvih im i kod nas u bankama

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

može biti možda i grupa ljudi iza toga računa ako je to zbirni skrbnički kakvih im i kod nas u bankama

pa isto je da…..

Zašto misliš da na tebe? Mislio sam na sasvim druge likove ali ne mogu dokazati pa neću ni pisati.[smiley3]

Zašto misliš da na tebe? Mislio sam na sasvim druge likove ali ne mogu dokazati pa neću ni pisati.[smiley3]

Misliš na mene?

izvini……

nisam bio na skupštini…nemam baš nikakve veze sa NLB, ali probat ču saznati nešto….mada može biti iza tog računa i fizička osoba….

a da nemas veze sa starom Ljubljanskom bankom? a? ciju ti to stednju ulazes ovdje?[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ma netko piše ali nisam proučavao tko, napisat ću ak ću imati vremena prostudirati. [smiley2]

ides..
5. kupnja 125, dok na prodaji na 132,00 ima 933 komada..

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

933 kazes? hmm. mozda bolje sve prodati… ili kupiti? tko ce ga znat.. pizdarija, kazem ja

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close