EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

avax10:

Ajmo se svi staviti na prodaju, nek pune gaće ovi paničari što prodaju 100 komada. Ima da odmah počnu prodavati po 90 kn, pa ćemo ih se konačno riješiti [smiley1] ”

A usput i dokupimo jeftino! [smiley2]

Samo postoji problem.. ako se stavimo na prodaju, netko bi mogao nas kupiti, pa onda mi nismo dobro prosli jer smo prodali jeftino?! [smiley7]

Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1]

Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Pa iznad gornjeg limita naravno, pa nećeš valjda staviti na 140 kn [smiley2]

Tooooo, evo na prodaji je već preko 18.000 komada, ajmo još! [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

evogaopet: ” Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1] ” Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]

Jel zna netko koje sve dionice EIG ima u portfelju?

Što fino Nova Ljubljanska banka čeka u zasjedi da se spusti prodaja. A onda će nadam se lupiti po prodaji do 140 kunića a hvala bogu nakupilo im se po diskontu već puno toga. Isti scenarij ko danas na Atln. Ako ljudi ne prodaju ht po 80% skuplje, popušili su. Ja se na njihovom mjestu nebi igrao.

Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]

Pa kolega stavi se ti onda na razinu na kojoj nećeš žaliti ako te skupi, recimo 500?

Ovoj dionici ne trebaju branitelji ko đuri da bi klizila… čini se da bi mogao prekršiti svoju odluku da neću više nadokupljivati, i staviti se u zasjedu na 120, kako je krenulo nebi me ništa začudilo.

Evo nas opet ispod 130 kn. Divota

Evo nas opet ispod 130 kn. Divota

Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05.

topalov5: ” Evo nas opet ispod 130 kn. Divota ” Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05.

Istina, ali se pada sve dublje. Šta su na skupštini objavili da će EIG od sada besplatno isporučivati električnu energiju po Mađarskoj?

tenkista: ” topalov5: ” Evo nas opet ispod 130 kn. Divota ” Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05. ” Istina, ali se pada sve dublje. Šta su na skupštini objavili da će EIG od sada besplatno isporučivati električnu energiju po Mađarskoj?

Topalov ako napraviš plinsku stanicu za grijanje u svojoj kući hoće ti taj što to je instalirao još i naplaćivat grijanje ? Razmisli o čemu govoriš.

Ako se sjećate nedavno je nakon gornje blokade prva kupnja bila na 199 kuna. I to prije nek su izašli rezultati za prvi kvartal. što se u međuvremenu loše dogodilo? Ništa. ovo je igra velikih uz pomoć nekih na forumu koji za njih pišu. A Nova Ljubljanska lijepo skuplja po 40-postotnom diskontu.

New Report

Close