avax10:
”
Ajmo se svi staviti na prodaju, nek pune gaće ovi paničari što prodaju 100 komada. Ima da odmah počnu prodavati po 90 kn, pa ćemo ih se konačno riješiti [smiley1] ”
A usput i dokupimo jeftino! [smiley2]
Samo postoji problem.. ako se stavimo na prodaju, netko bi mogao nas kupiti, pa onda mi nismo dobro prosli jer smo prodali jeftino?! [smiley7]
Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1]
Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1]
Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]
Pa iznad gornjeg limita naravno, pa nećeš valjda staviti na 140 kn [smiley2]
Tooooo, evo na prodaji je već preko 18.000 komada, ajmo još! [smiley2]
evogaopet: ” Pa kolega je valjda mislio da se staviš na prodaju na višu razinu samo radi pumpanua omjera… [smiley1] ” Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]
Jel zna netko koje sve dionice EIG ima u portfelju?
Što fino Nova Ljubljanska banka čeka u zasjedi da se spusti prodaja. A onda će nadam se lupiti po prodaji do 140 kunića a hvala bogu nakupilo im se po diskontu već puno toga. Isti scenarij ko danas na Atln. Ako ljudi ne prodaju ht po 80% skuplje, popušili su. Ja se na njihovom mjestu nebi igrao.
Da se stavim i na 200, opet sam prodao jeftino. [smiley11]
Pa kolega stavi se ti onda na razinu na kojoj nećeš žaliti ako te skupi, recimo 500?
Ovoj dionici ne trebaju branitelji ko đuri da bi klizila… čini se da bi mogao prekršiti svoju odluku da neću više nadokupljivati, i staviti se u zasjedu na 120, kako je krenulo nebi me ništa začudilo.
Evo nas opet ispod 130 kn. Divota
Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05.
topalov5: ” Evo nas opet ispod 130 kn. Divota ” Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05.
Istina, ali se pada sve dublje. Šta su na skupštini objavili da će EIG od sada besplatno isporučivati električnu energiju po Mađarskoj?
tenkista: ” topalov5: ” Evo nas opet ispod 130 kn. Divota ” Ne širi dezinformacije. Zadnja 133,05. ” Istina, ali se pada sve dublje. Šta su na skupštini objavili da će EIG od sada besplatno isporučivati električnu energiju po Mađarskoj?
Topalov ako napraviš plinsku stanicu za grijanje u svojoj kući hoće ti taj što to je instalirao još i naplaćivat grijanje ? Razmisli o čemu govoriš.