EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stotine stranica lijepih vijesti, odlicnih izvjestaja i jos boljih find pokazatelja… tresla se brda-a rodio se mis…

To sa skupštine?

Daj malo više detalja.

Hvala u ime svih!

Nije sa skupstine, nego onako opcenito jadikujem kako mi se cash zakopao [smiley13][smiley1]

ovo su borutovi jarani

A Borut je naš…!!! Da je barem pola investitora ozbiljna kao Borut, bilo bi nam svima lakše…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Da li je bio tko jučer na skupštini?

Već mi je pun kufer sitnih špekulanata koji kupe na 150 kn, pa kad ne skoči za mjesec dana na 160-170 onda navale prodavati po 135 kn iako su rezultati poslovanja drastično bolji nego lani. Nevjerojatno. [smiley7]/quote]

Od takvih se razlikuješ samo po tome što na kraju nećeš prodati… Ali kako je njima pun kufer tako je očito i tebi vidim ja…

nema mi druge nego se zae..ti

nervoza se uvukla u redove[smiley2]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nervoza se uvukla u redove[smiley2]..

Kako nadobudno prodaju čini mi se da je norvoza tek počela, s obzirom na to da imamo dugih 20 ak dana do početka upisa HT-a.. [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Kako nadobudno prodaju čini mi se da je norvoza tek počela, s obzirom na to da imamo dugih 20 ak dana do početka upisa HT-a.. [smiley11]

Nadopuna: 10 radnih dana.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Kako se ocekuje da THT odleti oko 80% ([smiley1]) onda ovi sto su ulazili po 150 mogu slobodno prodavat za cca 80 kuna!?
Opet ce zaradit [smiley7]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

naja, ako barataju sa 40 000 kuna portfeljom onda bi mozda tako bilo i najbolje..[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ajmo se svi staviti na prodaju, nek pune gaće ovi paničari što prodaju 100 komada. Ima da odmah počnu prodavati po 90 kn, pa ćemo ih se konačno riješiti [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

Ajmo se svi staviti na prodaju, nek pune gaće ovi paničari što prodaju 100 komada. Ima da odmah počnu prodavati po 90 kn, pa ćemo ih se konačno riješiti [smiley1]

A usput i dokupimo jeftino! [smiley2]

Samo postoji problem.. ako se stavimo na prodaju, netko bi mogao nas kupiti, pa onda mi nismo dobro prosli jer smo prodali jeftino?! [smiley7]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

New Report

Close