pa ti si rekao da ides, topalov[smiley1]..
no vidim biti ce jos financijskih rashoda u 3q[smiley2]
pa ti si rekao da ides, topalov[smiley1]..
je, nisam se prijavio. Ne bi mogao danas. Ide možda tvoja mama?
hehe, vi bi sad moju staru majku izrabljivali.. ne ide to tako[smiley4]..
nije ni ona stigla, morala je ici utjerati neke pare od ljudi koji nisu vratili na vrijeme da kupi jos EIG-a.. evo netko velikodusno nudi po 135..
A ništa, pročitat ćemo izvješće. Po cijeni od 135 EIG je izrazito povoljna kupnja, al kad gledam omjer K/P izgleda da će ići i niže
A ništa, pročitat ćemo izvješće. Po cijeni od 135 EIG je izrazito povoljna kupnja, al kad gledam omjer K/P izgleda da će ići i niže
Upravo suprotno, začudit ćeš se kad cijena eksplodira prema gore. masu toga sam popušio kad sam prodao zbog “nepovoljnog omjera”. Od tada biram samo dionice sa “nepovoljnim omjerom”. Pozdrav!
Super da je jedan jak i iskusan ulagač kao Nova ljubljanska banka shvatio kolika je ovo bagatela i počeo kupovati. Već mi je pun kufer sitnih špekulanata koji kupe na 150 kn, pa kad ne skoči za mjesec dana na 160-170 onda navale prodavati po 135 kn iako su rezultati poslovanja drastično bolji nego lani. Nevjerojatno. [smiley7]
Istina, ponovo lijepe vijesti. EIG dokupljuje Transadriju sad dok se prodaje u lijepi diskont, Nova Ljubljanska banka krenula u kupnju EIG-a, još da vidimo šta će biti danas na skupštini…
Stotine stranica lijepih vijesti, odlicnih izvjestaja i jos boljih find pokazatelja… tresla se brda-a rodio se mis…
pizdarija, kazem ja..[smiley1]