EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

topalov5: ” Bio sam na godišnjoj skupštini Podravke i gospodin Marinac nije spajao projetkor. Neće ni naša Maja ” Kolega preozbiljno si shvati moj post, nisam ni mislio da će ga maja spajati, to je bila šalamala. [smiley2] Samo neka nama naša Maja napiše dobro 3q izvješće pa će nam svima biti život lakši.
[smiley2]

Izvješće će opet biti dobit, bilo je u 2005. dobiti u 3Q, bit će i ove i još više. To uopće nije upitno. Mene trenutno puno više zanima skupština. Najviše me zanima šta ćemo kupit sa lovom koju smo dobili od prodaje Adriatic Neta

Elvare, kak ti uspiješ da ti slova nisu ukoso nakon citiranja?
[/quote]

Baš da probam,možda i meni uspije?!

Novac je kisik burze!

Ne bi baš rekao da ti je uspjelo

Izgleda da su i tu počeli braniti, u današnjem danu kad sve klizi dolje i EIG došla do 138, netko počistio prodaju sve do 143.

Izgleda da su i tu počeli braniti, u današnjem danu kad sve klizi dolje i EIG došla do 138, netko počistio prodaju sve do 143.

nisam se nadao da će netko ovom sveopćem padu cijena pokupovati toliko dionica EIG-a. Neopisivo mi je drago [smiley11]

Evo sad će mi uspjeti![

Kad je dobar vjetar i purani lete!

topalov5:
” ”

Ne bi baš rekao da ti je uspjelo[/quote]

kak nije?[smiley2]
pa nista nije bilo koso..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kak nije?[smiley2] pa nista nije bilo koso..

Nego vratimo se mi na nas eig. Kupnja malkice veca na 140..
Ide to.. 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

pa bio bi red.. meni zao sto nisam imao novaca da kupim i po 138..

svaka cast ekipi koja prodaje s 10% minusa.. meni bi srce prepuklo.. evo jos drzim ptkm[smiley2] i ne dam..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nisam se nadao da će netko ovom sveopćem padu cijena pokupovati toliko dionica EIG-a. Neopisivo mi je drago [smiley11]

Evo opet netko navalio na čišćenje prodaje [smiley2]

nikaj deca.. ja poslao staru maji na razgovor, pa sad imam neke materijale za skupstinu.. tu bum stavil pokoju mrvicu kad cijena prevec padne[smiley2]
mozda da vi njoj date punomoci, ha?[smiley1]
evo izvjesce uprave za pocetak:

pa bio bi red.. meni zao sto nisam imao novaca da kupim i po 138..

svaka cast ekipi koja prodaje s 10% minusa.. meni bi srce prepuklo.. evo jos drzim ptkm[smiley2] i ne dam..

Nisi ti prodao dio PTKM s minusom? Tako si sam rekao

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close