Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti
Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti
ako će oni imati i projektor na skupštini onda moraju imati i neku prezentaciju poslovanja??? znači biti će korisno neovisno bude li bio samo jedan zaposlen [smiley11]
Jesi ti Budd ikad ćuo za “šuplje” firme? Ili za outsourcing?
Moderna firma se usredotočuje na core bussines, a ostalo prepušta ostalima. Dakle, na skupštini EIG-a će projektor priključit stručnjak za priključivanje [smiley11]
Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]
budd:
”
”
Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]
To je ipak prekomplicirana operacija za većinu ljudi. Ali uopće ne sumnjam da je naša Maja multitalentirana kad sama sve radi u firmi
budd: ” Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti ” Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]
Kladim se da Maja neće spajati projektor
eee topalove da si pratio moje postove (ne samo na EIG-u) vidio ni da sam već 2 puta dao savjet…
zadnji onaj /quote ne ostavi u novom retku već izbriši jedan znak ispred njega i vrati ga na kraj citata u prethodni redak
Bio sam na godišnjoj skupštini Podravke i gospodin Marinac nije spajao projetkor. Neće ni naša Maja
Kolega preozbiljno si shvati moj post, nisam ni mislio da će ga maja spajati, to je bila šalamala. [smiley2] Samo neka nama naša Maja napiše dobro 3q izvješće pa će nam svima biti život lakši. [smiley2]
I eto EIG-a na 140 kn.