EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde nek se neko prijavi, bilo bi stvarno bez veze da nitko nejde a pojma o firmi nemamo

Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti

Hell is Empty and all the Devils are Here

Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti

ako će oni imati i projektor na skupštini onda moraju imati i neku prezentaciju poslovanja??? znači biti će korisno neovisno bude li bio samo jedan zaposlen [smiley11]

nema mi druge nego se zae..ti

Jesi ti Budd ikad ćuo za “šuplje” firme? Ili za outsourcing?

Moderna firma se usredotočuje na core bussines, a ostalo prepušta ostalima. Dakle, na skupštini EIG-a će projektor priključit stručnjak za priključivanje [smiley11]

Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Elvare, kak ti uspiješ da ti slova nisu ukoso nakon citiranja?

budd:

Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]

To je ipak prekomplicirana operacija za većinu ljudi. Ali uopće ne sumnjam da je naša Maja multitalentirana kad sama sve radi u firmi

Hell is Empty and all the Devils are Here

budd: ” Tko će od strane EIG prisustvovati skupštini kad imaju 1 zaposlenog? Treba netko i projektor priključiti ” Pa valjda će naša Maja doći malo ranije i spojiti projektor i sve pripremiti. [smiley1]

Kladim se da Maja neće spajati projektor

eee topalove da si pratio moje postove (ne samo na EIG-u) vidio ni da sam već 2 puta dao savjet…

zadnji onaj /quote ne ostavi u novom retku već izbriši jedan znak ispred njega i vrati ga na kraj citata u prethodni redak

nema mi druge nego se zae..ti

Bio sam na godišnjoj skupštini Podravke i gospodin Marinac nije spajao projetkor. Neće ni naša Maja

Bio sam na godišnjoj skupštini Podravke i gospodin Marinac nije spajao projetkor. Neće ni naša Maja

Kolega preozbiljno si shvati moj post, nisam ni mislio da će ga maja spajati, to je bila šalamala. [smiley2] Samo neka nama naša Maja napiše dobro 3q izvješće pa će nam svima biti život lakši. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

I eto EIG-a na 140 kn.

New Report

Close