purgeru, sta hoces ti, hebote caca?
A pusti ga, svjestan je i on da će mu INA uskoro na 2500 kn i sad pljucka po drugim dionicama da se utješi.
avax10: ” EIG nema nikakve veze s bivšim PIF-ovima proizašlim iz kuponske privatizacije.” Ima više veze s njima nego s bilo kojim drugim sektorom. Ako tražite peer group za EIG onda su to ZIFovi
Eig bi trebalo usporedjivati s klasicnim holding drustvom, a ne sa bivsim Pifovima, kakve veye Eig ima s Pifovima, to sto su ih likovi iz Fime svrstali u isti kos ne mora znaciti da je to apsolutno tocno
ljudi ja bi otisao na skupstinu, ali sam konacno na godisnjem….ipak sam morao malo vidjeti kaj ima[smiley2]
Likovi iz Fime su ih svrstali u isti koš da bi ispalo da su njihovi fondovi jeftiniji, čista propaganda.
A o EIGu i njegovim projektima se dovoljno pisalo, dakle EIG se bavi alternativnim izvorima energije, i kao takav bi se prije mogao uspoređivati s elektranama nego sa fondovima, majko mila!
Smatrati EIG fondom je notorna glupost! A to što je EIG kupio dionice TNSA od viška novca, pa po toj logici je i Tvornica stočne hrane koja ima dionice EIGa isto fond haha
a sve investitor do investitora.. da ja posaljem svoju staru[smiley2]?
zasto ti ne ides, topalov?
Pa ne znam, nisam iz Zagreba i moram radit taj dan kad je skupština. Znači morao bi i godišnji tražit. Bolje da ide neko iz Zagreba ko ne radi u to vrijeme. Ali ako nema nitko drugi ići ću ja, šta sad. Al onda mi Borut obavezno mora svoje glasove dat
Ma ja to njihovo izvjesce nis ne kuzim [smiley2]. Imaju dobit od kamata i revalorizacije imovine, znaci nisu nista prodali, a opet prodali su nesto za 25 mil. kn, sto se ne vidi u prihodima. Izvjesce je konsolidirano, ali svjedno ni ti njihovi uspjesi na polju alternativne energije se ne vide. Gdje grijesim?
kad cemo svi sve vidjeti i svi sve razumijeti, cijena nece biti ni blizu nivoa na kojem je trenutno
Ja ću ići ako uhvatim vremena.
Ima li neko link na poziv na skupštinu? Da li je prije potrebno poslati prijavu za sudjelovanje?
Pozdrav
moras prijaviti. pogledaj NN. tamo ti sve pise
Ja ću ići ako uhvatim vremena. Ima li neko link na poziv na skupštinu? Da li je prije potrebno poslati prijavu za sudjelovanje? Pozdrav
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1495&pg=318
vorda: ” Ja ću ići ako uhvatim vremena. Ima li neko link na poziv na skupštinu? Da li je prije potrebno poslati prijavu za sudjelovanje? Pozdrav ” http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1495&pg=318
danas zadnji dan za prijavu na skupštinu……