EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kolega znate i sami da naši investitori najviše vjeruju novinarima… dakle sada kad imamo podršku vrlih nam pisača tiska – možemo očekivati i rast dionice. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Pa kolega znate i sami da naši investitori najviše vjeruju novinarima… dakle sada kad imamo podršku vrlih nam pisača tiska – možemo očekivati i rast dionice. [smiley2]

Da je taj članak izašao kad je i trebao, odma poslije objave rezultata, ne bi cijena padala ispod 150 sigurno (vjerojatno bi sad bila preko 160 kn). Ovako su ljudi prepušteni sami sebi prodavali i ispod 140. (da ne spominjem sramotu da sam i ja skoro prodao nesretan zbog pada cijene).

Ma neka raste.

Ali – o čemu vi pričate?

FI je na ZSE već podosta dana. Dobit drugog kvartala je 788 tisuća kn. Kumulativno dobit iznosi preko 8 mil. kn. Sve odavno poznate činjenice. Mene zanima otkud je sad ovaj novinar uletio – nabrzinu pročitao FI, iznenadio se (usporedio 2 kolone i bacio postotak) te iskopirao čime se EIG bavi sa službenog weba. Baš me zanima da li dotični zna čime se zaista EIG bavi?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ma neka raste. Ali – o čemu vi pričate? FI je na ZSE već podosta dana. Dobit drugog kvartala je 788 tisuća kn. Kumulativno dobit iznosi preko 8 mil. kn. Sve odavno poznate činjenice. Mene zanima otkud je sad ovaj novinar uletio – nabrzinu pročitao FI, iznenadio se (usporedio 2 kolone i bacio postotak) te iskopirao čime se EIG bavi sa službenog weba. Baš me zanima da li dotični zna čime se zaista EIG bavi?

Pa to je članak iz Hine, ona bi morala biti mjerodavna. Makar taj članak nije ništa posebno, svaki forumaš bi ga mogao napisati, i to još mnogo bolje. U svakom slučaju, sad je dobit EIG-a službeno IMPRESIVNA, molim lijepo.

Dobit drugog kvartala je 788 tisuća kn.

Gle Budd, ti veliš 788 tisuća kuna dobiti, i pritom misliš da je to malo. Ali moraš znati da je EIG u predhodnih par godina konstantno ostvarivao u 2. kvartalu gubitak od 4 mil. kn. Vjerojatno zbog sezonske prirode posla. Dakle ovih 788 tisuća je gotovo 5 milja kuna bolje nego prije.

Oće li tih obećanih 160,00 kunića sad nakon takove dobiti?

Ma ja to njihovo izvjesce nis ne kuzim [smiley2]. Imaju dobit od kamata i revalorizacije imovine, znaci nisu nista prodali, a opet prodali su nesto za 25 mil. kn, sto se ne vidi u prihodima. Izvjesce je konsolidirano, ali svjedno ni ti njihovi uspjesi na polju alternativne energije se ne vide. Gdje grijesim?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Oće li tih obećanih 160,00 kunića sad nakon takove dobiti?

…možeš li ti meni reči , tko ti je obečao !!?da ga vidim…
a cijena če gore tada, kada se bude počelo lupati po prodaji,ali ne ovako po 10, 20 , 30 komada, nego ono oštro…
još nešto?

trčanje je zakon :)

purger007: ” Oće li tih obećanih 160,00 kunića sad nakon takove dobiti? ” …možeš li ti meni reči , tko ti je obečao !!?da ga vidim… a cijena če gore tada, kada se bude počelo lupati po prodaji,ali ne ovako po 10, 20 , 30 komada, nego ono oštro… još nešto?

Problem je što je potražnja još uvijek slaba. Mnogi su očekivali brzu zaradu na EIG-u pa su se stvorila nerealna očekivanja. I naravno loša procjena polugodišnjeg izvješća nakon kojeg su svi htjeli prodavat. Ali sad su se stvari polako stabilizirale i prodaje ima sve manje. Tko je ostao unutra je izdržao najteže i teško da će izlazit pri ovim cijenama (da je htio bi izašao kad je bila kriza).

Ma ja to njihovo izvjesce nis ne kuzim [smiley2]. Imaju dobit od kamata i revalorizacije imovine, znaci nisu nista prodali, a opet prodali su nesto za 25 mil. kn, sto se ne vidi u prihodima. Izvjesce je konsolidirano, ali svjedno ni ti njihovi uspjesi na polju alternativne energije se ne vide. Gdje grijesim?

30.8. je skupština i nakon nje će biti sve jasnije (ako koji forumaš ode na skupštinu pa nam javi)

zasto ti ne ides, topalov?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Neznam tko sve nije obećavao prelazak 160,00 kn. kod EIG-a čitaj unatrag i znaćeš.

New Report

Close