EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, stavio ja na kupnju 300 kom po 140kn. Kad mi sjednu neki novci kupujem sve do 160 kunića.

Koliko kolega ima do 160 ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

tenkista:

Evo, stavio ja na kupnju 300 kom po 140kn. Kad mi sjednu neki novci kupujem sve do 160 kunića.

Koliko kolega ima do 160 ?

Nažalost, ne vidim. Dobro sve do 160 ali limitirano s iznosom moje love.

tenkista: ” Evo, stavio ja na kupnju 300 kom po 140kn. Kad mi sjednu neki novci kupujem sve do 160 kunića. ” Koliko kolega ima do 160 ?

a zašto bi ti plaćao po više, pa postavi se samo na 140 gdje si sada, vidiš da ima nevjernika koji će ti prodat. Nek iznad 150 kupuju ovi šta sad govore da EIG ne valja.

Mišljenja sam da će EIG ostati zacementiran na ovim razinama, ići će gore minimalno. To je strogo kontrolirana dionica, a bit će tako sve dok ne postanu transparentniji i prisutniji u medijima, do tad će levitirati i sve nas izluđivati…

pozdrav i sretno svim EIG-ašima

kontrolirana od koga? od proficia sigurno nije, niti je to moguce.. mozda od boruta i ekipe iz top10.. no oni nisu tu da ruse cijenu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

sync: ” Mišljenja sam da će EIG ostati zacementiran na ovim razinama, ići će gore minimalno. To je strogo kontrolirana dionica, a bit će tako sve dok ne postanu transparentniji i prisutniji u medijima, do tad će levitirati i sve nas izluđivati… pozdrav i sretno svim EIG-ašima” kontrolirana od koga? od proficia sigurno nije, niti je to moguce.. mozda od boruta i ekipe iz top10.. no oni nisu tu da ruse cijenu..

..ja nisam prava adresa…..
ali imaš do 160 nekih 1500 kom i još nekih 1000 koji če iskočiti kad vidu prilike….
puno sreče…..
ps: moje su na prodaji, ali dalekooo

trčanje je zakon :)

Kako te poklopilo, vidiš da ne treba još o 160 maštat.

super24: ” sync: ” Mišljenja sam da će EIG ostati zacementiran na ovim razinama, ići će gore minimalno. To je strogo kontrolirana dionica, a bit će tako sve dok ne postanu transparentniji i prisutniji u medijima, do tad će levitirati i sve nas izluđivati… pozdrav i sretno svim EIG-ašima” kontrolirana od koga? od proficia sigurno nije, niti je to moguce.. mozda od boruta i ekipe iz top10.. no oni nisu tu da ruse cijenu.. ” ..ja nisam prava adresa….. ali imaš do 160 nekih 1500 kom i još nekih 1000 koji če iskočiti kad vidu prilike…. puno sreče….. ps: moje su na prodaji, ali dalekooo

A šta si ti Borut to stavio na prodaju, samo je omjer K/P nepovoljan i to ljude odgovara od kupnje. Pa i ja bi htio prodat za recimo 190, al neću sad stavit.

misliš da če biti bolje, kad maknem nalog?….neče

Pa moglo bi biti bolje, ovak strašiš ljude

borut70:

Pa moglo bi biti bolje, ovak strašiš ljude

Nekako mi se ne čini da je negativan omjer ovdje problem , iako se slažem da bi sigurno više bilo interesa na kupnji kada bi omjer išao na ruku kupnji.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

borut70: ” misliš da če biti bolje, kad maknem nalog?….neče ” Pa moglo bi biti bolje, ovak strašiš ljude

evo …maknuo

odmah ljepše izgleda[smiley2]

New Report

Close