Dobro si napravio. Sad kad vidis kakva je struktura dionicara, opet malo kupi po 130 … pa i krug.
Nase trziste je idealno za zajebanciju. Cisti ship of fools. [smiley1]
dborak: ” Ma sta vam je ljudi… prodajte sve sta imate i kupite si barem komad novog namjestaja ili novi autic dok jos imate priliku. Pogotovo prodajte ELKU – ona je najrizicnija! [smiley1] ” Bravo dborak. Dobro zboriš ! Ja sam svoj prodo, al kad je bila na 148 !
aha..sad če svi :ja sam prodo na 150, ja na 147, ja na 148….
a ja sam kupoval od vas, i šta sad? onda se čudite da pada, pa normalno kad svi prodajete….
Da, mnogi su prodavali pa čak i ispod 140, a razlog im je – EIG nije napravio 15 milja kuna u polugodištu nego “samo” 8,5 milja. Stvarno pravi razlog da se prodaje ovoliko ispod BV-a. Baš me zanima tko marljivo skuplja.
Kolko vidim morat ću i ja u dokup, ovo po 138 kn je stvarno bagatela. Nisam htio prodavati po 165 kn, neću bome ni sad po 135. Nešto casha će se naći za ove koji bježe ispod 140.
borut jesi ti to na slici?
nije cudo da se maja spetljala s tobom tako sesnim[smiley2].. bar tako kaze sasko..
borut jesi ti to na slici? nije cudo da se maja spetljala s tobom tako sesnim[smiley2].. bar tako kaze sasko..
lol……ovo je stvarno bez veze komentirati, ….
sala mala..
jel ides na skupstinu?
Mogli bi dati punomoć Borutu na skupštini, vjerujem da bi se zalagao za nas!
Šta kažeš Borut!?[smiley11]
dusom i tijelom bi se borio, siguran sam [smiley2]..
evo ne znam, ako mojih 42000 dionica ikako moze pomoc..