EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zašto bi plakao, tamo nema mrdanja nekog značajnijeg. ja ne razumijem ljudi kamo se vama žuri? pa nema love preko noći niti ima lagane love. Sve ovo je iluzija koja se isplati tek strpljivima koji na današnja zbivanja mogu samo odmahnuti rukom. Znam da je teško, ali morate očvrsnuti i naučiti da se prodaje tek kad si u plusu, što većina danas nije radila.

cuj da sam ga kupio pred godinu i pol borme bi plakal al kad sam ga vec kupio po 280, 270, pa onda od kabe na snizenju sve skupa oko 270 ulaz ne bu se bilo tesko strpit do godisnjeg FI..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pa hrešć je lolu uzimao po 320, šola i vidić su dokupili po 350 lani a rimac vlaić karolina kupuje od 260 do 350 konstantno. misliš li da oni plaču?

ma ja ne volim da se place.. najbolje da se svi mi na kraju slatko smijemo [smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jel ti tesko u zivotu conane, pa si nam se htio pojadati?

jel ti sada lakse? dobro je to, isprazniti frustracije povremeno na forumu[smiley2]..

evo da ti bude lakse cu ti reci da je meni skoro 30% portfelja u elki..

nije ni meni lako.. vjerojatno mi nije ni tesko koliko tebi, doduse..
ne treba sve to toliko tragicno shvacati.. na kraju krajeva sve su to samo tamo neke brojkice na ekranu..

Nisam je ja htio nikome izjadati već reći da ja u ovu dionicu više nevjerujem . Ne vjerujem iz razloga što mi EIG nije transparentan firma i to je to. Korekcija je na tržištu pa je i to dodatno opteretilo dionicu ali nisam se na to odnosio…..[smiley7]

na 4300 sve prodajem...

treba strpljenje……doči če i naših 5 minuta, današnji pad je na malom prometu i to me raduje……
izašli su oni koji su htjeli na brzaka nešto izvuči, ali očito je da još nekome na paše da EIG poraste….

trčanje je zakon :)

dugo nisam bio na ovoj temi al vidim da igrice još uvijek traju. Javite kad završe igrice da ponovno nešto uložim u elkicu

treba strpljenje……doči če i naših 5 minuta, današnji pad je na malom prometu i to me raduje…… izašli su oni koji su htjeli na brzaka nešto izvuči, ali očito je da još nekome na paše da EIG poraste….

Pa kome, nitko iz prvih deset ne prodaje

Čim tečaj kune padne bit će puno dobiti, intenzivno izvozne firme poput EIG-a, jako ovise o tečaju. Zato je polugodišnji izvještaj uvijek lošiji nego godišnji kod izvoznih firmi. Na kraju kad se obračunaju pozitivne tečajne razlike bit će još par milja kuna dodatne dobiti. Možda sam ja prenabrijan na dobit, al šta ćeš, takav sam.

ma nemojte se uzbuđivat zbog ovih oscilacija. jednostavno na vecini dionica nema kupnje i cijene padaju. bice sve u redu kad se trziste malo oporavi. a dotad cemo roniti vrlo vjerojatno i dalje…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Ma sta vam je ljudi… prodajte sve sta imate i kupite si barem komad novog namjestaja ili novi autic dok jos imate priliku. Pogotovo prodajte ELKU – ona je najrizicnija! [smiley1]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Ma sta vam je ljudi… prodajte sve sta imate i kupite si barem komad novog namjestaja ili novi autic dok jos imate priliku. Pogotovo prodajte ELKU – ona je najrizicnija! [smiley1]

Bravo dborak. Dobro zboriš ! Ja sam svoj prodo, al kad je bila na 148 !

New Report

Close