EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inače , ja sam vjerovao u ovu dionicu do prije 2 mjeseca kad sam je oženio po 149kn a kupio po 147 kn tako da sam čak i izgubio na istoj a sječam se da sam bio dao nalog na 159 kn i nije prošao samo zato što broker nije prosljedio nalog pa sam tog dana odustao od prodaje i to mi je bila najveća greška na ovoj dionic jer je od onda u konstantnom padu . Malo kasnije sam shvatio da ista nema nekakav izrazit potencijal jer nije mi jasna ta firma
i njen sajt koji je identičan već drugu godinu zaredom pa sam ubrzo počeo razmišljati o zarukama da bi je vrlo brzo potom i oženio. Nije mi bilo krivo i da još nadodam da sam slušao većinu ovih forumaša koji su govorili samo još ovaj paket i dionica ide UP a nakraju ni U od up. ….

na 4300 sve prodajem...

Ne znam čemu ovakva nervoza,koliko vidim 90 % dionica je danas potonulo,ako ništa drugo bar je nakon dugo vremena ostvaren značajniji promet ovom dionicom.

jel ti tesko u zivotu conane, pa si nam se htio pojadati?

jel ti sada lakse? dobro je to, isprazniti frustracije povremeno na forumu[smiley2]..

evo da ti bude lakse cu ti reci da je meni skoro 30% portfelja u elki..

nije ni meni lako.. vjerojatno mi nije ni tesko koliko tebi, doduse..
ne treba sve to toliko tragicno shvacati.. na kraju krajeva sve su to samo tamo neke brojkice na ekranu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jel ti sada lakse? dobro je to, isprazniti frustracije povremeno na forumu[smiley2]..

…ne stavljati 30% portfelja u jednu dionicu !!!!
(osim ako portfelj nije jako mali)…..
to može završiti katastorofalno……..
prije svega treba gledati kako smanjiti rizik, a ne se zanositi velikom
zaradom u budućnosti…. to ništa nije sigurno !

super24:

prije svega treba gledati kako smanjiti rizik, a se zanositi velikom

Kako ne?

Gle, plavi je stavio skoro sve u jednu dionicu, i što mu fali?[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Pa ko ne vjeruje nek proda, šta sad. Makar je istina da bi mogli malo bolje izvještavati barem o osnovnim poslovima kojima se bave. Kad je uopće ta skupština, nisam ni poziv dobio. Ili je bila već možda?

prije svega treba gledati kako smanjiti rizik, a se zanositi velikom

Kako ne?
Gle, plavi je stavio skoro sve u jednu dionicu, i što mu fali?[smiley1]
[/quote]
pa skroz je poplavio ! ! !
…zato što ćeš teško sa ostatkom love u nekom kratkom roku moći
nadoknaditi gubitak koji ti može napraviti pad dionice koje imaš u tako velikom postotku…
ne kažem da se ne isplati, al’ je rizik jako veliki i nepotreban….!

Ili je bila već možda?

To oni obave interno sami sa sobom, šta će njima dioničari na skupšćini… [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

slatka pa kad ove ostale ostvare rast bude bilo jos samo 15-20%[smiley2].. ako eig jos padne onda ce biti i 10%.. znaci disperzija rizika zadovoljena[smiley2]

a sad, sta je to jako mali portfelj? ja bi rekao da je sve ispod milion kuna relativno malo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pozive nisu slali izgleda na adrese nego samo u nn.. nije ni bitno.. svaki dan kad se secete gajevom mozete svratiti do maje i fino popricati..

ja se secem potsdamer platzom pa ne mogu, al vi bi fakat mogli..[smiley2]

plavi nije sve stavio u jednu dionicu, a i da jest, sigurno nije kupovao na vrhuncima nego ispod 20000 kuna. dakle, ingra kad padne na 40000 kuna bit će mu prinos 100%, ako već nije prodao po 48000.
EIG sam već komentirao = kakvi dioničari, takva cijena. Ovdje ljudi kao ludi lupaju po bid-u kad prodaju i to se stalno dešava. Ova igra nije za svakoga nego samo za one koji znaju što hoće i koji znaju kako to ostvariti.

ma tko lupa po bidu da ga vidim[smiley2]

e da sam stavio sve u lolu e onda bi vec plakao
[smiley1]..

iako.. cek cek.. jao pa i lole imam 15-20% (zavisi kak se racuna , ne)..

majko moja[smiley8][smiley2][smiley1]

New Report

Close