EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad covjek malo razmisli, ovo je apsolutno nevjerojatno.. cijena je bila i vislje dok je eig objavljivao gubitke..

Pa u tome i je cijeli apsurd našeg tržišta. Čini se da investitori jednostavno više cijene gubitaše. Kada trvtka krene prikazivati dobit , oni brže bolje rasprodaju i traže novog gubitaša za ulaganje. [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

super24:

kad covjek malo razmisli, ovo je apsolutno nevjerojatno.. cijena je bila i vislje dok je eig objavljivao gubitke..

Pa u tome i je cijeli apsurd našeg tržišta. Čini se da investitori jednostavno više cijene gubitaše. Kada trvtka krene prikazivati dobit , oni brže bolje rasprodaju i traže novog gubitaša za ulaganje. [smiley1]

Što se vidi iz brojnih primjera, recimo PTKM. Kad je bila teški gubitaš, još se dalo fino zaraditi. Sad što bolje posluje, cijena ode sve više dolje. DIOK ista priča. VART ista priča. Mogao bih ovako nabrajati duuugo

Hell is Empty and all the Devils are Here

super24: ” kad covjek malo razmisli, ovo je apsolutno nevjerojatno.. cijena je bila i vislje dok je eig objavljivao gubitke.. ” Pa u tome i je cijeli apsurd našeg tržišta. Čini se da investitori jednostavno više cijene gubitaše. Kada trvtka krene prikazivati dobit , oni brže bolje rasprodaju i traže novog gubitaša za ulaganje. [smiley1]

[smiley8][smiley8]…u tome grmu leži zec (‘vlado’)…bolju prođu ima kompanija koja je smrtno ranjena i koja je potencijalni plijen[smiley8][smiley8]

[color=blue][b][i]'...my precious...!!!!'[/i][/b][/color]

Što se vidi iz brojnih primjera, recimo PTKM. Kad je bila teški gubitaš, još se dalo fino zaraditi. Sad što bolje posluje, cijena ode sve više dolje. DIOK ista priča. VART ista priča. Mogao bih ovako nabrajati duuugo

da, samo što za razliku od ELKE i PTKM i VART i DIOKI je cjenovno tada dok su bili gubitaši) su bili daleko ispod nego današnja…

ovako bi čovjek rekao da cijena pada.. ne pada, to je još uvijek u velikom plusu odonda

nema mi druge nego se zae..ti

budd:

Što se vidi iz brojnih primjera, recimo PTKM. Kad je bila teški gubitaš, još se dalo fino zaraditi. Sad što bolje posluje, cijena ode sve više dolje. DIOK ista priča. VART ista priča. Mogao bih ovako nabrajati duuugo”

da, samo što za razliku od ELKE i PTKM i VART i DIOKI je cjenovno tada dok su bili gubitaši) su bili daleko ispod nego današnja…

ovako bi čovjek rekao da cijena pada.. ne pada, to je još uvijek u velikom plusu odonda

Istina, ali sad stagnira. Dok ELKA stagnira stalno

Hell is Empty and all the Devils are Here

pa kad vec ima dobiti moglo bi biti i i dividende.. 10 kn po dionici vise nego dovoljno[smiley2]..

samo da naplate tih 45 miliona duga i 15 milja moze u dividendu, a onda neka cijena bude i 50 kn na burzi.. jos bolje.. [smiley1]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Previše je hvalospjeva napisano o ovoj dionici pa je sve izgledalo kao balun. Sjetite se početka pisanja pojedinci su u samo 30 stranica , ne dana nego stranica, imali priko 70 postova .[smiley3]

Previše je hvalospjeva napisano o ovoj dionici pa je sve izgledalo kao balun. Sjetite se početka pisanja pojedinci su u samo 30 stranica , ne dana nego stranica, imali priko 70 postova .[smiley3]

ma koji hvalospjevi, dionica je jeftina kako god gledali, računali i ne znam što sve ne..

izgleda da sa cijenom pada i interes za kupnju. Prije su se svi busali u prsa i maštali o dokupu ispod 150 te se odma i hvalisali na temi kada bi naboli nešto sitno po 148 i 149 , a gle sada ima i po 139 na prodaji pa niko ni da prdne. [smiley11]

pa zato jer nemaju novaca.. bar je to za mene slucaj.. ja sam kupovao prvo po 150 pa po 147 i zadnje po 144 i sad bi jos kupio da mogu.. a ako nekome gori pod nogama taj ce dat i po 137… ne mora po 139

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

izgleda da sa cijenom pada i interes za kupnju. Prije su se svi busali u prsa i maštali o dokupu ispod 150 te se odma i hvalisali na temi kada bi naboli nešto sitno po 148 i 149 , a gle sada ima i po 139 na prodaji pa niko ni da prdne. [smiley11]

poštovani kolega , pa i vi malo dokupite, pa če biti i nama lakše….

trčanje je zakon :)

evogaopet:

poštovani kolega , pa i vi malo dokupite, pa če biti i nama lakše….

Ma da se razumjemo kolega borut, nije ovo bio zlonamjeran komentar. I ja sam bio jedan od tih koji su dokupljivali. Imam još nešto slobodnog casha , ali jednostavno već imam previše EIGA i ne želim ga više dokupljivati, jer bi time pretvorio većinu portfelja u ovu dionicu.

Komentirao sam tek toliko da malo vidim kako ekipa diše. [smiley11]

Situacija je trenutno na EIG-u stvarno smješna, pa još malo će doći ispod cijena na kojima je bila dok su bilježili gubitke, ali što se može – thats Cro market – ostaje nam ona stara strpljen spašen. [smiley11]

New Report

Close