svi bi mi htjeli da je značajno veća dobit u pitanju, ali trebati će strpljena s ovom dionicom, mada samo kratkotrajne imovine (umanjene za sve obveze) imaju 98 kuna po dionici…jeftino je ovo, jako jeftino, samo kao i kod svih naših dionica treba sačekati da uđe u fokus fondova i sličnih…
svi bi mi htjeli da je značajno veća dobit u pitanju, ali trebati će strpljena s ovom dionicom, mada samo kratkotrajne imovine (umanjene za sve obveze) imaju 98 kuna po dionici…jeftino je ovo, jako jeftino, samo kao i kod svih naših dionica treba sačekati da uđe u fokus fondova i sličnih…
A zašto ste mislili da će biti veća dobit? Prodaja hotela nije uknjižena u rdg (izvanredni prihodi=0), znači iz redovnog poslovanja 8,5 milja dobiti na polugodištu, pa kolko bi trebali imati? Posebno jer je prošla bila 9 milja u gubitku. Pa Podravka ima 22 milja dobiti, znači duplo više, a kolko je veća firma.
Meni se dobit čini sasvim pristojna. A financijski prihod je ustvari dobit nakon oporezivanja mađarskih firmi, znači i to je ok
nisam ja rekao da nije OK, ali činjenica je da je većina očekivla vidjeti nešto “izvanredne” ddobiti, kao što rekoh jeftina je ali nije “popularna”
bilo kako bilo, nema stampeda prema gore, no nece ga biti ni prema dole..
Znači mrtvo more ustvari mrtva dionica.
bilo kako bilo, nema stampeda prema gore, no nece ga biti ni prema dole..
znači nešto slično kao i FNVC
[smiley2]
i kako to sada mislite da nije ovdje nitko kupovao na brzu zaradu? ma nemoj ja sam kupovao ako ništa drugo:
1. kada uistinu i jesam brzo zaradio
2. kada sam podlegao porivu da još jednomo brzo zaradim računajući na vas ali se pokazalo da ste jači na riječima nego na djelima i sada ispaštam [smiley11]
manje neg na tnsa doduse.. inace kolega elvar drago mi je da ste opet s nama. od vas se da puno naucit..
ah shvatio ja, dok me nema – stagnacija
sada ćemo pokrenuti zle duhove ponovo – ili ide gore ili još dolje…
i tako i s ostalima koje imam (jer mi sve stagniraju dok me nije bilo nevjerojatno)
Baš me zanima zašto su RBA skrbnički, Logožar, TSCH i Rojc kupovali dionice i to večinom na 150 i više. Elvare, imaš kakav odgovor?
zato jer im elvar nije dao po manje[smiley2]
Znači mrtvo more ustvari mrtva dionica.
purgeru, ima li neki posebni razlog da ti ovdje pises? mislim, imas li eig, zelis li ga kupiti? imas li kakvu informaciju ili misljenj koje bi htio podijeliti s nama? samo daj.. no obrazlozi malo, da te mozemo ozbiljnije shvatiti.. evo napisi makar: ide to up, up[smiley2]
Ne kupiti želim prodati.