EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stiglo Izvješće na ZSE.

Tresla se brda, rodio se miš. Znam mnoge obrte koji puno bolje posluju. Sad mi je tek potpuno nezanimljiva

Hell is Empty and all the Devils are Here

izvješće

Stiglo Izvješće na ZSE.

Tresla se brda, rodio se miš. Znam mnoge obrte koji puno bolje posluju. Sad mi je tek potpuno nezanimljiva

Biti će puno zanimljivija kada na račun sjednu novci od prodaje Adriatic Net-a, ali onda će i cijena biti zanimljivija.

Gle Sickboy. To je bio i moj alias po chatovima krajem devedesetih. Trainspotting rules.

No respect

budd:

Stiglo Izvješće na ZSE.

Biti će puno zanimljivija kada na račun sjednu novci od prodaje Adriatic Net-a, ali onda će i cijena biti zanimljivija.

Meni ne. To su izvanredne okolnosti i nije redovno poslovanje. Mene zanima redovno poslovanje. Može i ATPL prodati sve brodove i gle odličnog jednog izvješća – a što dalje?

Bitno je da se pozitivan trend nastavlja. Dionica je još ispod booka!

Stiglo Izvješće na ZSE. Tresla se brda, rodio se miš. Znam mnoge obrte koji puno bolje posluju. Sad mi je tek potpuno nezanimljiva

Znam ja firme na više od 5 BV-a koje gore posluju. (ili recimo firma na 40 BV-a LKRI povećala dobit sa 2 na 4 miliona i raste joj cijena, a EIG sa 9 milja gubitka na 8,5 milja dobiti pa ti veliš da je to ništa – šta onda veliš za LKRI i HDEL recimo?).

budd:

Stiglo Izvješće na ZSE. Tresla se brda, rodio se miš. Znam mnoge obrte koji puno bolje posluju. Sad mi je tek potpuno nezanimljiva

Znam ja firme na više od 5 BV-a koje gore posluju. (ili recimo firma na 40 BV-a LKRI povećala dobit sa 2 na 4 miliona i raste joj cijena, a EIG sa 9 milja gubitka na 8,5 milja dobiti pa ti veliš da je to ništa – šta onda veliš za LKRI i HDEL recimo?).

Za LKRI i HDEL sam odavno svoje rekao. Dvije najprecjenjenije po svim pokazateljima (DDJM im se trenutno opasno približio). Hoću reći da je i prihod i dobit sasvim minorna, a to da se trži ispod buka… Ha, moglo bi i do 160, ali trenutno više ne (to je barem moje mišljenje)

pa manje vise svi koji su tu kupovali sumnjam da su racunali na brzu zaradu.. eto trajati ce malo duze.. no ovdje je bar opasnost od nekog veceg gubitka prilicno mala.. presli smo iz gubitka u dobit i trenutno smo na istoj cijeni kao i prije izvjesca za 1q..

da je razocaranj konsolidirano.. jest.. al radje eig drzim kad dodje HT nego bilo koju od ovih divljakusa sta su skocile 50 i vise % zadnjih par tjedana..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

tko ide na skupstinu? vjerojatno nas mnoge zanima me sta imaju za rec tamo

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Tih 160,00 kn ulagači čekaju već 160 dana.

…baš me interesira što će biti kada prodaju nekretnine na Žitnjaku…[smiley8]

[color=blue][b][i]'...my precious...!!!!'[/i][/b][/color]

New Report

Close