a ja se vec ponadao da si izvjesio izvjesce topalov[smiley2].. alaj si me razocarao..
a dividenda bi mogla biti prilicno dobra dogodine, kako smo krenuli..
zasto ne stavljaju konsolidirano nije mi jasno (ili je[smiley11]), ako su konsolidirali prfc onda i eig kons. postoji..
Ma izvješće će biti oko 10 milja kuna dobiti, šta ti to vrijedi, moralo bi biti barem 100 milja da ljudi prestanu kupovati gluposti poput LKRI po 1000 kn i kupe EIG po 150.
a tko ce prodavat? ovi koji su kupovali po 150 i vise i poslije jos i nize, i jos uvijek kupuju? ak su cekali 3 mjeseca da okrenu 10% e onda svaka im dala..
Još je bolje pitanje što bi, nakon što bi prodali EIG (na recimo 0,7-0,8 BV) i koji radi s dobiti, kupovali? Dionice gubitaša na 2-3 BV-a ili neke s malom dobiti na 6-7 BV-a? Koje su perspektive rasta jednog debelo podcijenenog EIG-a prema takvim dionicama?
kad pocne rasti svi ce kupovati.. pa ak godinu zavrsimo s 30 miliona dobiti, a lako je moguce i vise.. to ce biti
P/E<8...
uf. Mijesec dana bio sam na odmoru, pa nisam znao da se promijenio na ziv i ELKA-RA . Kada se to dogodilo? Vidim da na cijenu dionice nije baš utjecalo.[smiley3][smiley9][smiley8]
Vidim da na cijenu dionice nije baš utjecalo.[smiley3][smiley9][smiley8]
Zašto bi to trebalo imati ikakve veze s cijenom?? [smiley8]
Možel to niže? Ajde ljudi nakrcajte se još malo na prodaju , a bježte svi s kupnje…. Pa ovo više postaje smješno, sad ću i ja svoje natovarit na prodaju da bude još bolji omjer. [smiley1]
k/p izgleda jako loše, mada to ne mora ništa značiti, ali nije ljepo vidjeti u svakom slučaju….neshvatljivo, ali i to je burza[smiley6]
ja ne znam cim se vi zamarate.. sve ovo sto sad ide kupljeno po 145 i vise.. vecina iznad 150..
a ovih 7000 je milion kuna.. to jedan ovdje malo jaci forumas skine ako mu se prohtije u pola sata..
sto vjerojatno i hoce.. samo priprema teren..
doduse moze i sve rasprodati po 100, no to mi je nekako slabo vjerojatan scenarij..
Mjesecima ista priča pa nek skinu prodaju već jedanput ili ne širiti neistine.
Joj…nemoj.
Mjesecima ista priča pa nek skinu prodaju već jedanput ili ne širiti neistine.
a sta bi ti sad od mene? ja sam napisao sta mislim.. tko god hoce prodati, moze, s eventualno 2-3% minusa.. nitko nije navucen na ovu dionicu, nitko nije nikom uvalio milion kuna na ATH niti ista sl.
nego kad ce ina up up?[smiley1]