EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.petitiononline.com/baluota/petition.html

Više niti neznam da li ima ili nema veze sa ovom dionicom.

TENDO USLUGE d.o.o. za usluge
Sjedište
Zagreb, Gajeva 2a/4

ČLANOVI UPRAVE – LIKVIDATORI

Maja Rakvin, JMBG: 0202975335056
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno

Gavin Michael Susman
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno
TEMELJNI KAPITAL

1.500.000,00 HRK (kuna)
ČLANOVI DRUŠTVA – OSNIVAČI

Texas Adriatic Group L.L.C., Broj iz registra: MBS 3769507 8100, Naziv registra: Odjel za korporacije, Naziv tijela: Državni tajnik Država Delaware
Funkcija jedini osnivač d. o. o.

naravno da je to ista Maja direktorica Eig d.d. [smiley2]

vrlo vjerojatno je to “lova iz iste vreće”, ali bi bilo zgodno da i oni ulaze u konsolidaciju..[smiley1]

Pogledajte malo izvješće od Proficia i impresivnu dobit,ipak su oni ovdje glavni!

Novac je kisik burze!

Pogledajte malo izvješće od Proficia i diobit,ipak su oni ovdje glavni!

Samo ne znam kako će to momoći EIG-R-A [smiley8]

ili kako bi jedan kolega rekao : ne znam kako će to vama pomoći.

[color=blue]When you are in Texas look behind you, coz' that's where the Ranger's gona B![/color]

Pogledajte malo izvješće od Proficia i impresivnu dobit,ipak su oni ovdje glavni!

Glavni je AIM, vlasnik Proficija. Od kad su oni preuzeli Proficio sve ide na bolje. Kako u Proficiu,tako i u EIG-u. Napravili su restrukciju i uveli red. Novost u izvještaju Proficia je i transparentnost, postoje podaci o povezanim društvima…

kad izadje izvjesce, ako bude dobro, a vjerojatno hoce, polazna stanica nece biti 145 kako neki misle, nego vjerojatno negdje oko 160-165..

bio bi red da ga vise stave..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

A kada bi trebalo izaći izvješće,(govorilo se oko 15.08. ako se ne varam….)

Kad će više tih 160,00 kn o kojima se govori mjesecima unatrag.

Kad će više tih 160,00 kn o kojima se govori mjesecima unatrag.

A koliko sam se o tome načitao , čini se da bi mogla tolika prodaja navalit kad krene prema 160 da tamo neće ni stići. [smiley8]

[color=blue]When you are in Texas look behind you, coz' that's where the Ranger's gona B![/color]

a tko ce prodavat? ovi koji su kupovali po 150 i vise i poslije jos i nize, i jos uvijek kupuju?

ak su cekali 3 mjeseca da okrenu 10% e onda svaka im dala..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Sad sam baš pogledao izvješće Luke Rijeka, pa ta dionica bi trebala biti barem 3 puta jeftinija od EIG-a, a skuplja ja 5 puta…

Kako kod nas funkcionira burza… Ludilo.

Može dobit EIG-a biti i preko 10 milja kuna, šta nam vrijedi kad se tu kupuju dionice po nekim sasvim drugim kriterijima. Jedino zadovoljstvo će mi biti neka dividenda iduće godine, šta sad.

New Report

Close