http://www.petitiononline.com/baluota/petition.html
Više niti neznam da li ima ili nema veze sa ovom dionicom.
TENDO USLUGE d.o.o. za usluge
Sjedište
Zagreb, Gajeva 2a/4
ČLANOVI UPRAVE – LIKVIDATORI
Maja Rakvin, JMBG: 0202975335056
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno
Gavin Michael Susman
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno
TEMELJNI KAPITAL
1.500.000,00 HRK (kuna)
ČLANOVI DRUŠTVA – OSNIVAČI
Texas Adriatic Group L.L.C., Broj iz registra: MBS 3769507 8100, Naziv registra: Odjel za korporacije, Naziv tijela: Državni tajnik Država Delaware
Funkcija jedini osnivač d. o. o.
naravno da je to ista Maja direktorica Eig d.d. [smiley2]
vrlo vjerojatno je to “lova iz iste vreće”, ali bi bilo zgodno da i oni ulaze u konsolidaciju..[smiley1]
Pogledajte malo izvješće od Proficia i impresivnu dobit,ipak su oni ovdje glavni!
Pogledajte malo izvješće od Proficia i diobit,ipak su oni ovdje glavni!
Samo ne znam kako će to momoći EIG-R-A [smiley8]
ili kako bi jedan kolega rekao : ne znam kako će to vama pomoći.
Pogledajte malo izvješće od Proficia i impresivnu dobit,ipak su oni ovdje glavni!
Glavni je AIM, vlasnik Proficija. Od kad su oni preuzeli Proficio sve ide na bolje. Kako u Proficiu,tako i u EIG-u. Napravili su restrukciju i uveli red. Novost u izvještaju Proficia je i transparentnost, postoje podaci o povezanim društvima…
kad izadje izvjesce, ako bude dobro, a vjerojatno hoce, polazna stanica nece biti 145 kako neki misle, nego vjerojatno negdje oko 160-165..
bio bi red da ga vise stave..
Kad će više tih 160,00 kn o kojima se govori mjesecima unatrag.
Kad će više tih 160,00 kn o kojima se govori mjesecima unatrag.
A koliko sam se o tome načitao , čini se da bi mogla tolika prodaja navalit kad krene prema 160 da tamo neće ni stići. [smiley8]
a tko ce prodavat? ovi koji su kupovali po 150 i vise i poslije jos i nize, i jos uvijek kupuju?
ak su cekali 3 mjeseca da okrenu 10% e onda svaka im dala..
Sad sam baš pogledao izvješće Luke Rijeka, pa ta dionica bi trebala biti barem 3 puta jeftinija od EIG-a, a skuplja ja 5 puta…
Kako kod nas funkcionira burza… Ludilo.
Može dobit EIG-a biti i preko 10 milja kuna, šta nam vrijedi kad se tu kupuju dionice po nekim sasvim drugim kriterijima. Jedino zadovoljstvo će mi biti neka dividenda iduće godine, šta sad.