kupovali su i po 165 a kupovali bi i vise da ih se pustilo.. no nije bitno.. ne znam za konsolidirano za 1H, ali EIG ima potrazivanja od 45 miliona kuna.. kad to sjedne na racun bit ce belaja..
Ma dobro sad ta potraživanja, nije to tolko bitno. Ima PLIVA 3 milijarde potraživanja, šta bi tek oni rekli.
pliva je prodana samo tako bagatelno, a svi lizali prste za tih 100% kao da su boga za muda uhvatili..
ponekad mi se cini da je bolje kad nema fondova u dionici.. uvijek neke p… s njima[smiley2].. neka oni dodju tamo kad budemo na 300.. to je onda ok..
Rušenje cijene je počelo jednog lijepog (ili ružnog) dana kada je netko izveo namješkaljku sa izlaganjem naloga od 32 tisuće komada na prodaji, a nakon toga i prodaja PBZ-a je napravila svoje. U isto vrijeme su se Stočari (TSHC-R-A) i Borut lijepo strpljivošću i u tišini natovarili.
Po mojem mišljenju financijska izvješća ovdje još nisu imala utjecaja na cijenu tako da je ovo savršena prilika za kupovanje. Možda 1H-konsolidirano ljudima razbistri pamet ili možda da Paško ljudima napiše da dionica vrijedi pa će udmah u prvim minutama u blokadu.
Mojih 500 kom. još uvijek strpljivo čeka.
Biti će lijepo jednog dana, ja ću biti zadovoljan i do kraja godine da ljudi progledaju.
Hehe, sa drugog foruma:
Odgovor na: EIG d.d. – ELKA-R-A
Postavlja se pitanje zasto bi tvrtka Tendo Usluge d.o.o. i njeni zaposlenici drukali Elku prema dolje.
Da vidimo tko je direktor… Maja Rakvin… hmmm, da li je to ona ista Maja Rakvin koja je bila privremeni direktor Elke d.d. u vrijeme famoznog istiskivanja Musulina iz tvrtke i izdvajanja Elka kabela d.o.o. 2004 godine?
Mozda Maja ne zna da njeni zaposlenici u slobodno vrijeme pisu po forumu pod imenom “***obrisano***” i drukaju Elku prema dolje?
Ako se pitate tko su Tendo Usluge, nema potrebe, offshore registar Delawarea ih dobro poznaje.
HE HE … very very interesting….. [smiley11]
Mozda Maja ne zna da njeni zaposlenici u slobodno vrijeme pisu po forumu pod imenom “***obrisano***” i drukaju Elku prema dolje?
Ako se pitate tko su Tendo Usluge, nema potrebe, offshore registar Delawarea ih dobro poznaje. [/i]
obrisano je cash-r-a.. ne vidim zasto moderator vidi za shodno editirati citate? ako nije editiran ‘tamo’ zasto bi bio ovdje?
mogli bi ubaciti insajdera s foruma :http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_detailedview.php?sessionId=80cb9e072adbe9c10ee7aaa1a24c0db3&entityId=1477989936d7d47ce0f57a90bb45fcf3
nego ovo ime tihana velentalic mi je odnekud poznato..
“Slično je reagirala i Tihana Veletanlić iz tvrtke EIG koja je prodala stopostotni udio Adriatic Neta”…
Što onda tu neki pričaju da imamo samo Maju. Ima tu komada koliko želiš i to sve vrhunske.[smiley1]
Elka, EIG , Adriatik net ili kako vam drago neće još dugo moći završiti taj hotel u rovinju iako su počeli sa rušenjem i pripremom terena.Problem je u tome što postoji udruga građana prijatelja rovinja koji blokiraju kod gradskih vlasti izgradnju u staroj gradskoj jezgri(pisalo po novinama neki dan). Problem je i sa pitkom vodom i infrastrukturom,a najbitnija činjenica od svih je što taj hotel nije kupio Adris koji kontrolira cijeli grad.
hehe, pa dobro da se eig toga rijesio[smiley1]..
iako nema veze s EIG, to da se nece graditi si mozete objesiti macku na rep..
inace, presretni.. ovo sto ti pises nema veze s ovom dionicom.. mozda sa prfc..
cisto znatizelje radi.. sta imaju gradjani protiv tog hotela? navodno bi trebao biti jako lijep i dobro se uklapati i izbor je donesen zajedno sa gradskim vlastima..