Ako IPO T-ht ne uspava cijelo tržište pred treća kvartala izvješća ja sam uvjeren da Elka ide na 300kn.Zašto?
Opet psihologija!
da stavim ja sad 600 komada na 151 nitko ne bi htio i povukli bi se na 145.. eto tako to funkcionira kod nas..
tu cijenu kontrolira par skrbnickih koji sami sebi prodaju jeftinije dok ne isccijede i zadnjeg nestrpljivca.. kad god netko poklopi ask, pojavi se neki novi na bidu za 1 lipu iznad najnizeg i netko mu proda.. tak je bilo i na bzjk kod 730 i sad je ovdje tako.. kolko dugo tko zna.. zavisi i o konsolidiranom FI..
Kak prodaju a ništa se ne mijenja u top 10?
“Kao i u prethodnom tromjesečju Proficio, Zagrebačka banka d.d./zbirni skrbnički račun, Volko d.o.o., Hrvatski fond za privatizaciju i Privredna banka d.d./Deutsche bank nalaze se među deset najvećih dioničara. Novi dioničari među prvih deset su Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb/EQI, Logožar Vladimir, HPB d.d./zbirni račun za klijente banke, Tvornica stočne hrane d.d. i Rojc Borut. ”
Šta znači ovo EQI pored RBA?
super24:
”
tu cijenu kontrolira par skrbnickih koji sami sebi prodaju jeftinije dok ne isccijede i zadnjeg nestrpljivca.. kad god netko poklopi ask, pojavi se neki novi na bidu za 1 lipu iznad najnizeg i netko mu proda.. tak je bilo i na bzjk kod 730 i sad je ovdje tako.. kolko dugo tko zna.. zavisi i o konsolidiranom FI..
”
Kak prodaju a ništa se ne mijenja u top 10?
kak se ne mijenja.. pbz ide sve nize,a RBA malo kupi malo proda..
equity[smiley2]
salim se.. nemam pojma
mislim da bi ipak moglo biti equity…
Gledam malo ove naslove što skaču: Viro ostvario 140% višu dobit, Ingra 4 puta višu dobit nego lani…
Za EIG naravno neće napisati kolko je višu dobit ostvario zato jer ne znaju kako da to napišu. Sa minus 6 milja na plus 8 milja. Koliko je to posto povećanje, da vidimo jel netko zna?
Gledam malo ove naslove što skaču: Viro ostvario 140% višu dobit, Ingra 4 puta višu dobit nego lani…
Za EIG naravno neće napisati kolko je višu dobit ostvario zato jer ne znaju kako da to napišu. Sa minus 6 milja na plus 8 milja. Koliko je to posto povećanje, da vidimo jel netko zna?
Za 14 miliona.