Bilo kako bilo… ovdje se tesko moze izgubiti a lako dobiti. I to dosta %
Bilo kako bilo… ovdje se tesko moze izgubiti a lako dobiti. I to dosta %
Zanimljivo oces malo objasniti svoj stav.
Nista se nije dogodilo sta se vec nezna , osim sta se ceka izvjesce za koje se otprilike zna kakvo bi moglo biti.
Imam ja nešto bolje. Potražio sam stari Lider iz prosinca 2006 g. u kojem piše da u slučaju pobjede Finaca na natječaju, Finci u indirektnom offsetu sa Đurom ulažu u nekenaše firme, između ostalog i u Elkicu. Isplatilo se tražiti. Pisalo se o tome već na forumu. Očito se zaboravilo na to, ajd navali narode dok je još jeftino!
Nemrem bilivit !!!
Dionica ne raste nakon profita od prodaje povezanog poduzeća niti nakon porasta NAV-a nakon porasta vrijednosti udjela u TNSA nego raste zbog toga jer neki još uvijek ne znaju razliku između ELKE i EIG.a.
Ne kaže se đabe “Tko sa djecom liježe, popišan ustaje”,
Pozdrav
“nego raste zbog toga jer neki još uvijek ne znaju razliku između ELKE i EIG.a.”
Htio si valjda napisati ne raste, jer da ljudi znaju razliku odmah bi navalili na kupnju.Pozdrav!
Nakon dugo vremena kupuje netko iz TOP 10, a nije Borut. Iako nije neka prevelika količina, čini mi se znakovito da sad opet kupuju prije objave izvještaja.
da opet nam se aktivirao rba skrbnički, a već smo ga bili zaboravili
samo nek on nastavi kupnju pa će biti opet grabeži i blokada
da opet nam se aktivirao rba skrbnički, a već smo ga bili zaboravili samo nek on nastavi kupnju pa će biti opet grabeži i blokada
the question is, kupuje li RBA zato jer misli da ce se s tih 200 dionica obogatiti, ili zato da odrzava cijenu i odrzi dionicu kolko-tolko likvidnom… hm, nema veze, i ja sam jucer nadokupio, ali zato da se obogatim [smiley2]
da nam se tenkista vise ne buni:
26.07.2007
S obzirom na zaključke sa sastanka održanog dana 23. svibnja 2007. godine između predstavnika Središnje depozitarne agencije d.d. (dalje: Agencija) i Zagrebačke burze d.d., a nakon konzultacija s Izdavateljem EIG d.d. (dalje: Izdavatelj) i društvom ELKA kabeli d.o.o., sve vezano uz promjenu oznake i ISIN obilježja redovnih dionica Izdavatelja, te u vezi s time provedbe Odluke glavne skupštine i Uprave Izdavatelja o promjeni postojeće oznake redovnih dionica u redovne dionice novih oznaka i ISIN obilježja u omjeru 1:1, obavještavamo vas kako slijedi:
· Određuje se 6. kolovoza 2007. godine kao zadnji dan trgovanja dionicama oznake: ELKA-R-A, ISIN: HRELKARA0000.
· Prvi dan trgovanja dionicama oznake: EIG-R-A, ISIN: HREIG0RA0003 je 7. kolovoza 2007. godine.
Uprava Agencije će na svojoj sjednici dana 6. kolovoza 2007. godine donijeti Odluku o promjeni oznake redovnih dionica Izdavatelja u kojoj će biti navedeni svi provedbeni koraci koje će Agencija poduzeti u cilju upisa promjene oznake dionica Društva u sustavu Agencije. Agencija će vam odmah po donošenju predmetne Odluke istu dostaviti kroz sustav Agencije.
E super 24, vec duze vrijeme to radi zbunjozu , konacno ce se shvatiti razika izmedju elka i elkl.[smiley2]
E super 24, vec duze vrijeme to radi zbunjozu , konacno ce se shvatiti razika izmedju elka i elkl.[smiley2]
Misliš između elka i EIG ?