Ajme kak ste stvarno digli Elku još malo evo sad će čak 160 kn.
ajde ti prijatelj na inu.. mi smo ovdje jedna sretna i ujedinjena ekipa i ne volimo provokacije[smiley1]
Ma putite ga jer će inače opet krenut pisat poludalmatinskim narječjem. [smiley1]
Purgi provocira gdje stigne i ekipu na SNBA je pokušao pa sam mu oprostio, zapravo više i ne uzimam za ozbiljno te njegove jednolinijske provokacije bez imalo mozga….[smiley1][smiley7]
Kad sam provocirao ekipu Slatinske onda je i pala sa 520 kn. na 460 kn. Tako isto i Elka nemože do 200 kn i točka. Što se tiče INE stabilno raste.
Ma putite ga jer će inače opet krenut pisat poludalmatinskim narječjem. [smiley1]
Avax živi i dalje u svojim zabludama ako si pomislio na mene.
[smiley1]
Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 71; gostiju: 19703)
exciter , Ford , wind_rose , Gavrilović , super24 , mreich , toma , scott , tycoon76 , Alien , tenis , ljudevit , kerempuh , TunaSalad , Dino_Besen , bubuleja , Zox , vipy , mahatma , mveza , xmenergy , Mi To Iv , Ivan_Drago , hrco , ekoeko , početnik , moneymaker , adozan , sjedećibik , sonar , tom , bracika , maxmini , perisher , Plonker , cadilac , bilo , DarMarCar , stanko , copan , kmarin , samby , tenkista , kamenac , ides , SIMPSON , ledoinside , Kukumar , G.Gekko , petrito , Sarah-Kay , Bajki1212 , mravak , BUMBAR5 , kruzdak , Alkemičar , lopina , tturcin , vjeko , čvarkožder , GrleREB , jeroo , ante3 , beholder , vmrljak , 25_crveno , mark1* , Gilach , amfilohije , suga
malo prati nickove pa nečešpisat gluposti.
No, no, nemoj biti nervozan. Vrati se radije uobičajenom laprdanju na temi ELKA. Pozdrav.
No, no, nemoj biti nervozan. Vrati se radije uobičajenom laprdanju na temi ELKA. Pozdrav.
Uopće nisam nervozan samo me ljute laži i insinuacije , a tko laprda pogledaj po broju postova .
Pa normalno da je moj broj postova osjetno veći od tvog kad ja pišem samo pod ovim jednim nickom. A sada završavam natezanje s tobom. Pozdrav.