EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prosla je samo jedna na 147 jer je netko prodao samo jednu u 10:01…

i da, djelomično izvršeni nalozi se također moraju postavljati ponovo – svi nalozi se postavljaju svaki dan

da ovo je točno što kaže Elvar, iako je i meni vrlo glupo i bezveze. NEk se malo ugledaju na ATM sustav gdje su nalozi svi stavljenu prije otvaranja burze, odnosno u realnom vremenu a ne s odgodom. Također imaju neusporedivo bolje rješenje blokada nego na MOSTichu… Ali valjda će tomu svemu doći kraj kad se uvede novi sustav

PBZ Equity fond je dobio nagradu za najbolji dionički fond za 2006.ako se ne varam….pa nisu valjda tako neinformirani da bi rasprodavali dionice ako se ubrzo očekuje veliki rast?!

Zadne što se sjećam validus je prodavao Đuru 150-180 kn a za 2 mjeseca je otišao na 300 i …šta sad? Nisu ni oni neinformirani.

Ljudi ne trebate imati previsoko mišljenje o fondovima…a imat ćete jako loše mišljenje za koju godinu!

Novac je kisik burze!

veliki fond u nekoj dionici koju kupuje znači podrška cijeni koja je puno veća nego podrška svih nas malih zajedno…

nema mi druge nego se zae..ti

danas promet od “cak” 50.000 kuna, bit ce da ipak nema vise zainteresiranih za prodaju po ovako niskim cijenama… blah, al je dosadno na ovoj ELKI [smiley15]

“Please, God, Just One More Bubble.”

ne tako davno bilo je vrlo zabavno… sada ćemo još malo pričekati za aktiviranje…

ne tako davno bilo je vrlo zabavno… sada ćemo još malo pričekati za aktiviranje…

Eto,u idućih 10 dana ELKA ide na 300 ,Elvar očekuje aktiviranje…..
[smiley2][smiley2][smiley2]
P.S. Kolega Elvar,nije valjda da imamo iste dionice u portfogliu?[smiley13][smiley13]

danas promet od “cak” 50.000 kuna, bit ce da ipak nema vise zainteresiranih za prodaju po ovako niskim cijenama… blah, al je dosadno na ovoj ELKI [smiley15]

Ili nema zainteresiranih za kupnju.
Kupnja 3840 , prodaja 8975 ,.

evo ima zainteresiranih, odmah netko kupio 200 komada

a lipo smo govorili

evo ima zainteresiranih, odmah netko kupio 200 komada a lipo smo govorili

Da ponovim post možda se još netko javi[smiley9]

evo još 50 komada

lipo lipo

Kolega Elvar,nije valjda da imamo iste dionice u portfogliu?[smiley13][smiley13]

pto bi to značilo da si loša isto kao i ja? e pa ne može – ja sam lošiji [smiley2]

New Report

Close