EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun 2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.266 3,53 Skrb. račun 3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun 4. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun 5. LOGOŽAR VLADIMIR 6.414 0,42 Osnovni račun 6. HPB D.D. 6.104 0,40 Skrb. račun 7. PBZ D.D. 4.928 0,32 Skrb. račun 8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun 9. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 4.000 0,26 Osnovni račun 10. ROJC BORUT 3.417 0,22 Osnovni račun Ukupno: 81,69 ROJC BORUT=Borut70??

Da, sta se cudite?
Pustite covjeka.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mene zanima kad će 199,99 kn. Već je dosta tog čekanja u ovoj dionici.

Kad se PBZ skrbnički iskrca do kraja, a to se možda već desilo samo da nam se prikaže za koji dan top 10 od nekih dan kad je bilo par tisuća komada prometa. A btw kako svi komentiraju, slijedi nam i novi val euforije na tržištu, pa će i Elka tamo di joj je i mjesto, jer ovaj put nema velikih iskrcavanja. Krajnji je čas za ukrcavanje!

1. PROFICIO D.D. 1.121.848 73,01 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 54.266 3,53 Skrb. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.724 2,78 Skrb. račun
4. VOLKO D.O.O. 6.747 0,44 Osnovni račun
5. LOGOŽAR VLADIMIR 6.414 0,42 Osnovni račun
6. HPB D.D. 6.104 0,40 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 4.928 0,32 Skrb. račun
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 4.812 0,31 Osnovni račun
9. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 4.000 0,26 Osnovni račun
10. ROJC BORUT 3.417 0,22 Osnovni račun
Ukupno: 81,69

ROJC BORUT=Borut70??

da, pa pisao je čovjek da kupuje ovih dana… Pa nije to toliki razlog za čuđenje.

purger007: ” Mene zanima kad će 199,99 kn. Već je dosta tog čekanja u ovoj dionici. ” Kad se PBZ skrbnički iskrca do kraja, a to se možda već desilo samo da nam se prikaže za koji dan top 10 od nekih dan kad je bilo par tisuća komada prometa. A btw kako svi komentiraju, slijedi nam i novi val euforije na tržištu, pa će i Elka tamo di joj je i mjesto, jer ovaj put nema velikih iskrcavanja. Krajnji je čas za ukrcavanje!

Nemoj navlacit previse.
Ima PBZ jos preko 4000 komada ali to je nista.
Kad sve pocne rasti ili kad izbace neku vijest tj. izvjestaj onda ce rasti do tada nista.
Jao kad vidim koliko se ljudi cudi sta Borut ima 3500K nece ovo jos jako dugo gore.
Zato sve vise preferiram dionice od 10K.

Evo da se i slozim sa Caymanom, zaista nema kvalitetnih postova.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I sam posjedujem nešto ovih dionica,pa me zanima zašto PBZ izlazi iz ELKE ukoliko se očekuje tako veliki rast uskoro?!

blueman :

Black Lord:
” purger007: ” Mene zanima kad će 199,99 kn. Već je dosta tog čekanja u ovoj dionici. ” Kad se PBZ skrbnički iskrca do kraja, a to se možda već desilo samo da nam se prikaže za koji dan top 10 od nekih dan kad je bilo par tisuća komada prometa. A btw kako svi komentiraju, slijedi nam i novi val euforije na tržištu, pa će i Elka tamo di joj je i mjesto, jer ovaj put nema velikih iskrcavanja. Krajnji je čas za ukrcavanje!”

Moraš razdvjiti tko je što rekao :” purger007: ” Mene zanima kad će 199,99 kn. Već je dosta tog čekanja u ovoj dionici.
A ostatak koji si pripisao meni izjavio je :Black Lord
Malo pažnje kad pišeš jel hoćeš prikazati laž.

I sam posjedujem nešto ovih dionica,pa me zanima zašto PBZ izlazi iz ELKE ukoliko se očekuje tako veliki rast uskoro?!

Zašto Mađarska nema more? Prijatelju, uvijek neko treba izaći da bi neko drugi ušao. A PBZ fondovi su u zadnje vrijeme živi očaj.[smiley3]

kolege, pogledajte ovo!!! o ovom apsurdu sam vec nekoliko puta pisao… naime, jos od jucer mi je ostao djelomicno izvrsen nalog na kupnji ELKA po 147,01kn…
danas na otvaranju prodje 1 dionica po 147,00kn, a tek 4 minute nakon toga se nastavlja trgovina na mom nalogu od 147,01kn…
katastrofa, koja smo mi banana drzava

“Please, God, Just One More Bubble.”

to je zato jer svaki novi dan na burzi svi nalozi se postavljaju ponovo… tako da ako ti danas tvoj broker nije bio brži od brokera koji je prodao i brokera koji je kupovao po 147 tebe tog trenutka nema s nalogom…

nema mi druge nego se zae..ti

PBZ Equity fond je dobio nagradu za najbolji dionički fond za 2006.ako se ne varam….pa nisu valjda tako neinformirani da bi rasprodavali dionice ako se ubrzo očekuje veliki rast?!

to je zato jer svaki novi dan na burzi svi nalozi se postavljaju ponovo… tako da ako ti danas tvoj broker nije bio brži od brokera koji je prodao i brokera koji je kupovao po 147 tebe tog trenutka nema s nalogom…

zar cak i ako je jucer bio djelomicno ostvaren? i kako je onda prosla samo jedna dionica na 147,00?
svasta, prijetelju Elvare…
ajde, bar si gledam Janaf u blokadi…[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

prosla je samo jedna na 147 jer je netko prodao samo jednu u 10:01…

i da, djelomično izvršeni nalozi se također moraju postavljati ponovo – svi nalozi se postavljaju svaki dan

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close