EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Teško da je PBZ-eu nakon današnjeg dana ostalo više od 2000 komada. Uskoro idemo up.

treba jos malo protrest “male”, sutra je moguc scenarij na 145 ,a onda up

Kad je to uskoro? Trebalo bi definirati taj pojam.

Kad drhtave ručice prestanu pisat 50 strana na dan na temi “Korekcija” [smiley1]

Ako se danas PBZ skrbnički iskrcavao, onda je otprilike sve prodao. Ovo smo čekali mjesec dana, sad samo lud čovjek može prodavat!

pogledaj koliko je konstruktivnih postova od tada do danas…možda 5, ali je zato oko 50 stranica nepotrebnog piskaranja i gluposti. samo vi pišite, briga me. a ti opet pročitaj što sam napisao i onda što si ti napisao…puno sreće sutra u iščekivanju i komentaru svake transakcije.

Ajde daj briješ lagano, pročital sam svaki tvoj post od početka do kraja, rijetko ko je sam sebe tolko put pobil kao ti. Ja osobno vjerujem u Elku, kupil sam ju i ne bum prodaval još jedno duže vrijeme. A i ti vjeruješ. Samo prečesto mijenjaš mišljenje.

A kad smo kod konstruktivnih postova… Sjećaš li se svoje izjave da je Elka dionica koju treba zaboravit na par godina i onda pogledat kolko vrijedi? Kakva je to izjava? Svaka čast ako ti ulažeš u dionice na rok od 5 godina, al mislim da si ipak u manjini.

Elka mrtva dionica.

Za dobro jutro

Za dobro jutro

Koje su prognoze za danas?
Ne mislim na vremenske 😉

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Kako je sve krenulo nikakve, ali to vrijedi za sve dionice.

mauricije: ” Za dobro jutro ” Strašne li ponude, sa 50.000 kn smo na 155 kn

A i na 140? 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Osjećam se fakat kul, mogao bi sam dovesti Elku bar do 154 kn, razine gdje već dugo nije bila. Samo ne znam kakvog bi to smisla imalo

Dokup obavezno.

Još samo 500 komada do 133 kn [smiley8][smiley6]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Osjećam se fakat kul, mogao bi sam dovesti Elku bar do 154 kn, razine gdje već dugo nije bila. Samo ne znam kakvog bi to smisla imalo

Nemoj to raditi jer ne znaš što slijedi, pogotovo kada tržište ide dolje. Recimo ti dovedeš do 154 a onda netko opali po kupnji. Kod takvih dionica 50.000 kuna ne igraju veliku ulogu. Da je recimo 50.000.000 tada može.[smiley2]

New Report

Close