EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo za razmišljanje:

Mauricije ?? Ti ono izpod tvojih postova neznaš, ili ne možeš izbrisati?

Pozdrav ekipi !

Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak.
I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]

Malo za razmišljanje:

Moze stanje s prometom?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Moze stanje s prometom?

Što ne!

Stohastički je već neko vrijeme ispod 20… Da tržište nije u banani, znalo bi se što nakon toga.. Ovako ne bi prognozirao

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mauricije ?? Ti ono izpod tvojih postova neznaš, ili ne možeš izbrisati?

nezna

“Please, God, Just One More Bubble.”

nemam pojma

Svaka čast FIMA-i nalog mi je prošo još prije sat vremena a ništa mi ne pokazuje na on line trgovanju [smiley7]

A jel se tko od velikih ukrcao,ili su to sve sitni investitori?

Pozdrav ekipi ! Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak. I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]

Ne znam, a ovi što su pokupovali tu silu dionica su kao neinformirani čobani…?!?
Ne vjerujem.

Pozdrav ekipi ! Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak. I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]

To sve skupa nema nikakve veze s ELKA-R-A. HFP ima 4812 dionica ELKA i ne dira ih već duže vrijeme.

A jel se tko od velikih ukrcao,ili su to sve sitni investitori?

Nije teško pogledati stanje u SDA gdje se vidi sa je skrbnički račun RBA iskoristio rasprodaju ELKE i nakrcao se sa 54.266 dionica ELKE (preko 8 mil.kn).

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close