Pozdrav ekipi !
Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak.
I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]
Malo za razmišljanje:
Moze stanje s prometom?
Moze stanje s prometom?
Što ne!
Stohastički je već neko vrijeme ispod 20… Da tržište nije u banani, znalo bi se što nakon toga.. Ovako ne bi prognozirao
Mauricije ?? Ti ono izpod tvojih postova neznaš, ili ne možeš izbrisati?
nezna
Svaka čast FIMA-i nalog mi je prošo još prije sat vremena a ništa mi ne pokazuje na on line trgovanju [smiley7]
Pozdrav ekipi ! Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak. I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]
Ne znam, a ovi što su pokupovali tu silu dionica su kao neinformirani čobani…?!?
Ne vjerujem.
Pozdrav ekipi ! Pratio sam ovu dionicu u zadnje vrijeme tako da sam upoznat sa razvojem situacije zadnjih dana. Bili smo svjedoci velikog iskrcavanja u kojem su pored tajnih sudjelovala i neka poznata imena kao što je Auctor i Zubak. I zato mi pada na pamet misao da su oni izlazili jel su na neki način saznali za akciju Maestro. Ne znam može li se ista paralela povuči i s nekim drugim iskrcajima proteklog tjedna i činjenicom da je odredjena skupina ljudi ipak znala što slijedi, zbog čega je izmedju ostalog izazvana prošlotjedna mini korekcija. Što vi mislite???[smiley8]
To sve skupa nema nikakve veze s ELKA-R-A. HFP ima 4812 dionica ELKA i ne dira ih već duže vrijeme.
A jel se tko od velikih ukrcao,ili su to sve sitni investitori?
Nije teško pogledati stanje u SDA gdje se vidi sa je skrbnički račun RBA iskoristio rasprodaju ELKE i nakrcao se sa 54.266 dionica ELKE (preko 8 mil.kn).